måndag, juni 06, 2016

Jag fick en prinsessa som somnade i knät ikväll när jag skulle redigera klart bilderna från igår så det får dröja en dag till...

Idag har jag städat, åh så skönt det är med rena ytor, dammfritt och allt plåtter på rätt plats! Huset har blivit eftersatt eftersom allt handlat om barnen och husbilen den senaste veckan så det var en lättnad att liksom få ordning på riktigt och inte bara en snabbfix. 
Sedan har jag och Pelle kört husbilen till ett ställe där den ska stå tryggt och säkert när vi inte använder den. Det är inte perfekta stället då vi inte har tillgång till den på helgerna, men det får funka tills vi hittar något annat. Vi får hämta den på fredagen och lämna på måndagen om vi vill använda husbilen över en helg just nu. Nåja, den är iaf trygg och säker :) och jag slipper leta parkering med vanliga bilen nu vilket är skönt!

Imorgon åker Pelle till Amsterdam med jobbet så jag kör solo ett par dagar.  Jobbigast blir att få ihop det med hunden dygnet runt, men är bara till på torsdag som tur är!


Inga kommentarer: