tisdag, juni 14, 2016

grått och en saknad av frihet

Vädret just nu är sådär som man alltid har hört att det är i England, dvs grått, trist och regnigt. Men jag måste säga att  jag upplever vädret här betydligt bättre än i Sverige. Jag fryser betydligt mindre här och det är nog hela skillnaden, när regn och rusk drar in i Sverige så blir det genast kallt, men här förblir luften mer varm även fast vädret är trist.

Just denna veckan känns allt tråkigt, antagligen till stor del pga vädret men också pga sommarlovsbilder från andra och tanken på att vi inte kommer kunna åka ut med husbilen på flera helger. Husbilen har gett oss en känsla av frihet i en väldigt inrutad vardag. Vi har ju varit vana vid mer frihet tidigare då Pelle drivit eget företag och kunnat styra över sin tid och jag varit hemmafru. Nu så har Pelle ett 9-18 jobb, jag jobbar ibland och barnen skola och fritidssysslor binder upp oss. Jag inser att vår vardag liknar de flesta andras, skillnaden är nog att vi inte alls trivs med det. Vi saknar friheten och husbilen har gett oss en känsla av frihet och äventyr mitt uppe i allt. Helst vill vi åka ut varje helg men livet sätter käppar i hjulet och vi får lov att inse att kommer vi ut en gång i månaden så ska vi vara nöjda.
Vi ser fram emot våran resa till Sverige och allt vi kommer hitta på där, men vi hoppas kunna åka ut med husbilen innan dess, iaf en helg. Men mycket beror på mitt jobb och fotbollen.
Hur som helst har vi ju också besök inplanerade innan vi ska på semester, först kommer Pelles vän Stripps över midsommar, alltså nästa vecka, och sen kommer Sandra veckan innan vi åker!

Nu ska Mollie och jag uträtta några ärenden, vi hörs!

Inga kommentarer: