torsdag, juni 09, 2016

Från glädje till sorg

Sista dagarna så har jag upplevt hela regnbågen av känslor, sorg och lycka.
Sorg eftersom min pappas fantastiska hund Ville har lämnat oss, han har varit närvarande i mitt liv i 13 år och vi alla i familjen älskade honom. Han är saknad!
Och lycka eftersom min underbara vän Sandra idag bokade biljetter för att kom hit! En dryg månad kvar och sedan är hon här!! Åh som jag längtar!!
Och lycka eftersom min fina Jamie idag kröp in i min famn och sa " Jag älskar dig mamma, jag kunde inte ha en bättre mamma". Det är helt fantastiskt att få höra de orden, min älskade son du gjorde min dag!

Förutom känslor så har jag kört soloracet här hemma, inga direkta problem. Tog en enkel utväg igår och tog med barnen på stan, köpte sandaler till dem som behövde, gick till biblioteket och lånade nya böcker då de vi hade lästes väldigt snabbt. Sen så blev det middag på donken, inte så glamouröst men väldigt simpelt!

Idag efter jag lämnat killarna i skolan så var vi till veterinären och uppdaterade Lucys pass, poff så var man 100 pund fattigare... Och eftersom hon börjat löpa så fick hennes sterilisering bokas om...
Sedan gick Mollan och jag på lekgrupp och efter den så fick vi med oss Artemis hem, Thomi behövde greja hemma och jag har saknat Artemis :)
Fick handlat mellan hämtningarna av killarna och ikväll hade jag alltså Skypedejt med Sandra då hennes flygbiljett blev bokad!

Inga kommentarer: