onsdag, augusti 12, 2015

Woking!

Så var vi på Plats i Woking, Surrey, England! Vi har fått vårt nya hus och till förvåning fanns det färre möbler än utlovat... Men mer om det senare. 

Resan hit gick bra, vi startade i Stenungsund på Lördagsmorgonen, då var bilen fylld på höjden, bredden och längden med saker. Vi körde i ett svep genom Sverige, tog bron till Danmark och sedan färjan till Tyskland. Som en positiv överraskning fick Lucy följa med upp på denna färja. Framåt kvällningen kom vi fram till vårt förhandsbokade hotell Bremen, det låg fint vid en flod i vad som troligtvis varit ett industriområde. Vi promenerade runt och åt middag på Alex beach club ;) Det var ju vår sjätte bröllopsdag så vi tyckte det var mysigt att fira lite!
Vi startade tidigt på Söndagsmorgonen också och plöjde genom resterande av Tyskland, Holland, Belgien och Frankrike tills vi kom till Calais där färjan till Dover går. På den färjan fick Lucy sitta i bilen hela vägen vilket gjorde mig lite obekväm, men det gick bra och snart väntade England och vänstertrafik... Förvånande nog så gick det här med vänstertrafik bra, fast det var ju mest motorväg.  Men Pelle har ju varit här ett tag nu så han var anpassad :) Söndagkvällen spenderade vi på hotell och sen fick vi nycklarna till huset i måndags. Fint hus fast med slitna ytskick, bra rum som barnen delat upp emellan sig men tyvärr färre möbler än vi trott. Inga sängar i barnrummen eller direkta förvaringsmöbler förutom garderober. Så barnen har haft lite pyjamas party på soffan och byggd madrass på golvet dem sista nätterna. Ikväll kör vi en tur till Ikea för att köpa sängar, och jag tackar min lyckliga stjärna för att vi faktiskt har bil! Leverans från Ikea skulle ta en och en halv vecka och det kan vi helt enkelt inte vänta, alla sover rätt kasst just nu... Bilder kommer när vi kommit mer i ordning, just nu är det inte så mkt att göra i huset då vi inte har så mkt möbler eller våra saker från Spanien då dem blivit fördröjda... Rätt kasst, dem lovade att vi skulle ha dem här i slutet på juli och nu säger dem 25 Augusti... Sucks! Men som tur är bor vi nära en superfin park där hundar får vara lösa, med stor lekplats, flera tennisbanor, skatepark och inomhusbassäng!! Så dit ska vi gå strax tänkte jag :)

Lite bilder från resan hit. 



Inga kommentarer: