fredag, augusti 21, 2015

Trettio år

Och så var denna dagen över, trettio år  blev jag idag, inte så märkvärdigt, faktiskt ingen skillnad alls mot 29 eller 19. Siffran spelar ingen roll, men det som har utvecklats under året som gått, det spelar roll. Så hur mycket har jag utvecklats under mitt tjugonionde levnads år då? Tja både min spanska och fotografering har utvecklats, jag har säkert mognat i någon aspekt men inget livsomvälvade har hänt så någon stor utvecklings har väl egentligen inte skett. Ett nytt land har vi hunnit med, även fast det är knappt förstås. 

Idag då, blev uppvaktad med presenter och sång på morgonen. Mollie hade valt en fin Thomas presentpåse, Jamie gick på tips och köpte "houserules" se bild nedan och Alex gav mig best mummy mugg och choklad! Älskade Pelle hade först köp VIP biljetter till Nickelback, dock blev den konserten inställd pga sjukdom så han hade varit och köpt en lins till min kamera istället! Himla glad för alla mina presenter är jag!! Sedan har jag sen innan fått presenter från mina föräldrar, svärföräldrar och mormor som jag också uppskattade såklart :)

Dagen har jag spenderat med barnen, vi gick till centrum och gick på Apoteket där vi köpte nyttiga saker men även tre ansiktsmasker till mig! Det blev även en vända till en annan butik där jag köpte mig tre böcker, begagnade så blev bara £5! 

Eftermiddagen spenderade vi hemma med en internetinstallatör så nu har vi wi-fi! Och ikväll har vi varit på Bills restaurang med Annika och käkat födelsedagsmiddag! 

Så det blev en lugn men bra födelsedag, stor fest får det bli när jag fyller 40 ;)








Inga kommentarer: