tisdag, maj 01, 2018

Beach life

I Söndags var vi till stranden på Hayling Island, en av våra favoritplatser här i England. Jag vet inte egentligen om stranden är så magisk men ön, där skulle jag gärna bo. Vi hamnar oftast på samma plats eftersom vi ofta åker husbilen på våra dagsutflykter för att kunna fly undan de brittiska vädret och fika på stranden utan att bli kalla och blöta, och ja, husbilen är stor och inte så lätt att parkera och på denna strand finns det gott om plats för oss precis vid havet. Så någon gång får vi ta vanliga bilen och se mer av ön.
Vi hade hur som helst några härliga timmar vid havet, hoppade på stora stenar, kastade macka, fikade och gick en promenad bort till en av bunkarna som byggdes inför något av världskrigen då dem övade på denna strand.

Denna vecka har jag faktiskt lite inplanerat, jag ska klippa mig idag och träffa en tjej som gärna vill låna Lucy då och då. Imorgon så ska jag träffa Thomi för en fika och sen på fredag tänkte jag ta med mig Jamie och gå på nya avengers filmen. I helgen ska vi grilla hemma hos en av Alex klasskompisar och sen åker Pelle till sverige på söndag.
Igår hade jag Jamie hemma då han haft ont i halsen i en och en halv vecka(det är ej röda dagar här över valborg), vi fixade läkartid och kollade upp det. Det var inte halsfluss utan han har en blåsa/böld i halsen och tyvärr hade dem inget magiskt läkemedel mot den utan han får gurgla med saltvatten och så fick vi köpa en spray som bedövar området. Så idag är han tillbaka i skolan. Vi hann även med en vända på stan igår, jag och grabbarna då Mollie var på playdate och Pelle på jobb i London. Alex kom hem med pisseblöta fötter och klagade på att hans skolskor var för små. Vi gick till dyra clarks där dem mäter fötterna på barnen, alla vinklar och vrår och man kan få skor som sitter perfekt. Alex nya skor hade samma storlek som hans gamla, men vi mätte hans nya sportsko som är storlek 36 med dem nya skolskorna och dem är kortare fastän skolskorna är 34. Galet vilken skillnad det är på storlekar i skor ändå, så de nya skolskorna var säkert större än de gamla ändå. Och Jamie hittade nya gympaskor på rea, hans fötter skiljer det tydligen en storlek på så han behövde storlek 35. Ja jag gissar att ni antecknar av intresse nu haha, men jag tyckte det var intressant att det skiljer så mellan affärerna i storlek, borde ju finnas allmänna mått på längd på varje storlek.


Här kommer bilderna från helgen













Inga kommentarer: