fredag, april 27, 2018

jobb och semester

Igår efter mitt inlägg här så uppdaterade jag mitt CV på en jobbsökarsite och skickade iväg en ansökan om ett volontär jobb. Imorse hade jag fått ett mail om ett jobb från ovan nämnda jobbsite, det var ett hemtjänstjobb och hon i stort sett erbjöd intervju innan hon ens berättat vad jobbet gick ut på. Men arbetstiderna fungerade inte för mig och jag är egentligen inte så sugen på att gå tillbaka till hemtjänsten så det blev inget av det för mig. Vi får se om jag hör något om det andra jobbet, men det tar nog en liten stund. Hur som helst så är det häftigt hur fort det går om man bara är villig att ta skitjobben.

Samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra för att tjäna pengar så planerar jag mycket mer aktivt hur jag ska kunna spendera dem pengarna och mer pengar, haha. Förutom Gib så planerar jag andra resor som jag hoppas blir av i år,  vår Sverige-trip i sommar behöver planeras. Men är bara färjorna och aktiviteter i Sverige i stort sett som eventuellt behöver bokas och det innebär att vi måste bestämma oss för avresedatum och det är lite jobbigt så det har inte blivit av ännu... Men så har vi en rolig resa över nyår planerad också med familjen R och så hade vi pratat om höstlovet men alltså, jag inser att vi kanske tagit oss vatten över huvudet där, alltså höstlovet för Kanarieöarna över nyår lär spräcka budgeten ;) Det får nog bli en trevlig husbilsvecka i oktober istället, vilket inte är så tokigt heller! Men ja, mycket roligt att planera och drömma om!

Nu ska denna drömmar krypa i säng, måste försöka hålla min sömnrutin även fast det är helg, har äntligen hittat ett mönster som fungerar!




Inga kommentarer: