måndag, maj 21, 2018

Hela havet stormar

Hallå på er, den senaste veckan har gått i temat "in med det nya och ut med det gamla". Jag har hunnit byta gardiner i vardagsrummet och fick ett helt nytt ljust rum på köpet! Vi har även hunnit byta säng till Alex och därför fått upp xbox och laptop i hans rum. Jag har även hjälpt Jamie att fixa till sitt skrivbord nu när Alex flyttat därifrån. Ja och eftersom Alex fick ny säng så fick det även bli ett besök på ikea igen och köpa nytt skrivbord också. Det blev superbra och allt detta ändrande inspirerade Pelle att flytta sitt skrivbord och kontor från garaget och in i vardagsrummet. Det resulterade i att jag fick byta plats på mitt skriv bord också, så blev hela havet stormar här hemma, men det blev bra. Men ända anledningen till att det funkar med Pelles kontor inne är för att han i juni börjar jobba heltid i London och alltså inte kommer sitta hemma hela dagarna och arbeta. Tror att han kanske kommer jobba hemifrån en dag i veckan eller så. Ja ni får se bilder under.

Vi har också hunnit vara ute med husbilen i helgen, vi skulle gått långpromenad på lördagen men det blev inget. Jag drämde mitt knä i husbilen, inte med meningen då alltså och tja kunde typ inte gå efter det den dagen. Så vi hängde på camping och bara slappade, barnen lekte på lekplatsen med andra barn och vi spelade lite spel. Igår var mitt knä bättre så vi stannade till i Poole när vi lämnat campingen. Men vi var alla lite småsura så vi åkte rätt snart hemåt. Men vi hade en skön helg ändå.

Idag är vi tillbaka i rutin, men bara i en vecka till för sen är det lov! Inte sommarlov ännu för oss, britterna går ju hela vägen in i juli innan det blir sommarlov, men vi har half term vilket är just halvvägs genom terminen, bara sex veckor kvar med skola efter det, och sen blir det sommarlov! Men denna half term ska alltså jag och ungarna flyga till Gibraltar och hälsa på våra vänner där, njuta av solen och ha det bra! Bara en vecka kvar tills vi drar!

Nej nu ska jag hänga tvätt och klippa gräset, vi hörs!

Vardagsrummet innan med röda gardiner

Vardagsrummet nu med blåa gardiner



Min nya skrivbordshörna


Pelle har flyttat in i vardagsrummet

Alex säng innan

Alex säng efter

Skrivbord under sängen

Jamies säng nu när han inte behöver dela





Nyklippta killar



Första kvällen ute med husbilen

TVkväll i husbilen

Frukost med mannen i mitt liv

Mollan

Lucy älskar också att vara ute med husbilen

Grilltajm

vår husbil ner till vänster

fikapaus i Poole

Lucy ville gärna bada

Mina fina

Jag fick vara med på bild

tittar lite

barnen

Mollan

Jamieson

Alex

Inga kommentarer: