söndag, maj 06, 2018

Cykelverkstad och bio

God afton i Söndagen, en dag som vanligtvis har lite ångest i sig inför måndagen men denna veckan har vi röd dag imorgon, måndag, så inget sådant idag :) Dock har Pelle begett sig till Sverige idag så jag kör solo med barnen så några större äventyr har det inte blivit denna långhelg. Igår var vi dock hemma hos familjen M och umgicks och grillade, det var jättetrevligt. Alla var med förutom Jamie som var hemma hos sin kompis Alex och sov över.
Idag har jag haft fullt upp, jag körde Pelle till flygplatsen imorse och sen på hemvägen åkte jag runt en by på vägen och droppade av en cykel som jag sålde till damen där (hon betalade extra för leverans). Sedan hämtade jag Jamie, fixade lunch och sedan tog jag med mig alla barnen på bio i guildford med Thomi, Artemis och Thomis vän och hennes två barn. Vi såg filmen Peter rabbit som var väldigt underhållande, Alex framförallt älskade den :) Eftersom sommaren är tillbaka i stan så var vi typ själva på bion. 
Hemma igen grävde vi fram cyklar till Alex och Mollie och gick ut för att cykla. Alex cykel är dock för liten så han fick låna Jamies och efter en cykeltur med Mollie på hennes cykel där hon vinglade och hade svårt att få upp fötterna på tramporna så kom jag fram till att även hennes var för liten. Så jag meckade med Jamies gamla cykel och fick upp Mollie på den vilket blev betydligt bättre! Dock är Mollie livrädd för nedförsbackar så direkt smärtfritt går det inte ändå... inget är enkelt här i världen. Och eftersom Alex cykel är för liten så har jag letat efter en ny till honom, och eftersom jag sålde en begagnat själv så kom jag på att jag ju såklart kan leta en ny till Alex den vägen också. Så imorgon ska jag och Alex åka och kolla på en cykel till honom och förhoppningsvis köpa den. Så håll tummarna för att den ser lika bra ut som på bilderna.

Det blev förresten ingen bio med Jamie i fredags då man inte kunde förhandsboka med de gratisbiljetter vi fick och Avengers filmen var lite för poppis för att våga chansa på att biljetter skulle finnas, det nästan var fullt när jag kollade online. Så vi använde gratisbiljetterna idag och så förhandsbokar jag och Jamie avengers till nästa helg, då kan vi dessutom gå här i Woking också vilket gör det hela lättare.

Efter Mollies beavers och före Jamies scouts så var vi i parken en sväng

Jamieson

groupie

silly faces

grodperspektiv

brorsorna

mina fina

spindlarna i nätet

Lördagmorgon i solen

Moi

Ego

Bio, grabbsidan

brudarna

Alex på Jamies cykel

Mollan på sin lilla cykel

Alex

Mollie med Jamies gamla cykel och nu hennes nya

Inga kommentarer: