onsdag, juli 05, 2017

nej men oj

Men gud vad jag blivit dålig på att blogga, till stora delar pga att min blogg app inte funkar och jag typ aldrig sitter vid datorn. Ska se om jag kan hitta en annan bloggapp så det blir lite mer aktivt här, jag gillar ju att skriva ner lite om vad som händer hos oss.

Just nu är vårt fokus på flytten, vi har bokat "Man and Van" vilket innebär två gubbar och en van som hjälper oss och flyttar. Vi har även förhandlat oss till att få ha detta huset över helgen så vi hinner städa ur osv ordentligt. Så på det stora hela känns läget inför flytten ok. Vi har packat rätt så mycket och till helgen börjar vi städa, alltså skrubba väggar och lister, kanske även att vi börjar ta isär möbler, Jamies monster till säng tex. Men vi har två helger kvar att greja på innan själva flytten så det mesta ska nog hinnas med :)

I övrigt så rullar vardagen på med jobb och skola, det är en massa saker på gång i skolan just nu så det är lappar till höger och vänster, plus saker vi måste delta i. På fredag tex är det school fair, Jamie ska på scoutläger över helgen så han kan inte vara med men vi andra försöker nog åka dit en vända innan Pelle och Alex ska på karate. Och idag hade Jamie Bike abillity, alltså någon slags cykelträning, verkade väldigt simpel för såpass stora barn men han ville gärna vara med. Så hela hopen cyklade till skolan, Mollie för första gången på egen cykel och det gick prima, dock promenerade vi på de bitar där hon hade behövt cykla på vägen, hon är inte riktigt så pass stabil ännu. Cykeln hon har är dessutom i dåligt skick, men jag tror vi har en mycket bättre cykel ståendes i Stockholm i hennes storlek så ska försöka leta fram den när vi kommer dit i Augusti, hoppas jag minns rätt.

Bara ca 3,5 vecka tills vi åker iväg på semester. Planen för våran tid i Sverige är följande, vi kommer ca 2a augusti till sverige, sen blir det ca en vecka på västkusten innan vi drar vidare till sthlm, där blir vi en dryg vecka då Pelle även behöver klämma in jobb på kontoret i stan. Efter min födelsedag tar vi siktet på Norge och dess västkust där vi tänkte tillbringa ett par dar innan vi påbörjar resan hemåt genom att ta färja därifrån till Danmark. Vi räknar med att vara hemma igen ca 27-28 augusti vilket ger oss en vecka hemma innan vardagen drar igång igen. Dock funderar jag allvarligt på att ändra min vardag, men det får bli ett inlägg för en annan dag. Nu ska jag fiska upp Mollie ur badet och göra kvällen, puss på er!

från avslutningen på svenska skolan i söndags, barnen fick var sitt diplom och varsin bok!

Inga kommentarer: