tisdag, mars 27, 2018

ny kran och till wales

Idag har vi fått en ny kran i badkaret, inte en dag för tidigt, men jag förstår inte varför britterna envisas med två kranar att vrida på, en för varmt och en för kallt vatten. Redan när jag var liten för 30 år sen hade vi en kran man ställd in temperaturen på en där man satte på vattnet. Tack och lov blandas iaf vattnet i kranen och kommer ut i vad man hoppas på är en lagom temperatur, inte som på vår lilla toa där dem faktiskt kommer ut ur två olika kranar.
Alltså hur tänker dem? först bränner man sig och sen får man frostskador, tinar upp genom ytterligare brännskador?! Nej alltså det blir ju så att man (jag iag) alltid tvättar händerna i kallt vatten för att varmvattnet blir för varmt... Men nya duschkranen går iaf att stänga av och på utan att ta i för kung och fosterland så det är oavsett bättre än innan!

Idag har vi även hunnit med att gå på pjäs i skolan, det var y3, y4 och y5 som anordnade det så "bara" Alex från vår familj. Mollies åldersgrupp hade julpjäsen och y6 håller i sommarpjäsen. Hur som helst så var pjäsen bra, men man hör ju tyvärr inte vad alla säger och våran Alex mådde tydligt inte bra, han håller nog på att få den skit Mollie hade förra veckan och det som jag dras med. Det skulle inte förvåna mig alls om skolan ringer och säger att Alex behöver hämtas idag.

Annars då? Jo vi var hos våra spanska vänner i söndags och planerade inför kommande helg då vi allesammans åker till Wales. Vi har nu bokat camping också så vi vet att vi kommer iväg. Nu ska vi bara få igång husbilen också, den är urladdad då den tyvärr fått stå länge, tror inte den rullat sen vi hade Luciafirande i december... Men vi har köpt en batteristartare så förhoppningsvis så ska det inte vara några problem. Ska bli himla skönt att äntligen få åka ut med husbilen igen! En bonus är det ju också att vi får umgås med vänner under tiden.

Vi firade också våffeldagen i söndags, nå firade vet jag inte men vi åt våfflor iaf vilket alltid är gott.

Igår sken solen så jag passade på att klippa gräset och röja lite i trädgården, det blev även en lång härlig promenad med Lucy. Idag regnar det dock och det ska det gör resten av veckan så vitt jag kan se så var ju skönt att fått det fixat igår. Nu har jag nog inget mer intelligent eller ointelligent att skriva så vi får höras snart igen, hej!


Fika på stan i lördags

Pelle gräddar våfflor

yum

Mollan

Nöjd tjej tillbaka i skolan

Njuter i solen

Vårt hus

Trädgården just nu

vår!

Inga kommentarer: