lördag, mars 24, 2018

im back

Nu är jag här igen, Maribel har varit här i över en vecka så det har inte blivit så mycket dötid vid datorn. Vi har haft en fin vecka ihop med mycket skratt men även allvarliga samtal. Maribel har fått hänga med i vår vardag men vi hann även med en härlig dag inne i London. Sen har Maribel hjälpt mig att bygga den efterlängtade studsmattan, barnen är supernöjda :)

Nu är det snart påsk, barnen har bara 3,5 dag kvar i skolan innan det är 2.5 veckas påsklov. Påskhelgen ska vi troligtvis ut med husbilen, vi vill det men har inte bokat camping och det brukar vara fullbokat på lov så vi får väl se om vi kan hitta något. Vi borde bli bättre på att planera, men nja, det är väl inte vår grej verkar det som. Iaf så är isf planen att möta upp våra spanska vänner och hitta på saker med dem, dem har hyrt en liten stuga. Vi ska hem till dem imorgon för att planera lite mer så vi borde kanske kolla camping nu...

Jamie är iväg på en scoutgrej idag, dem ska vandra 16km i lag med packning på, slå upp läger själva och göra olika stationer. Det är en tävling men Jamies lag är ungt och ganska oerfaret så jag tror inte dem har några vinstchanser, men det är en rolig grej. Han kommer hem först imorgon så det känns lite tomt.

Nu ska jag röja eller något här hemma, är galet uttråkad...














1 kommentar:

Maribel sa...

Åh vilka fina dagar vi har haft tillsammans! GLAD PÅSK från Maribel