onsdag, maj 24, 2017

Ditt o datt

Människor är verkligen intressanta varelser, in i det sista själviska, ja även om det inte är in i det sista så är de allra flesta egoistiska. Det spelar egentligen inte så stor roll vad som händer i andras liv, fokus på sig själva bara. Syns man inte, så finns man inte. Personligen börjar jag också tröttna på att höra av mig till folk, det ska ju inte bara vara en envägs kommunikation, men så är det med de allra flesta (undantag finns såklart, ni vet vilka ni är).  Nåja, det är väl inte så mycket jag kan göra åt det faktumet genom att gnälla här ändå.

Våra liv rullar på, för mig ligger operationen som en mörk skugga i bakgrunden hela tiden men vardagen måste ju rulla på ändå. Jag jobbar, Pelle jobbar och barnen går i skolan. På kvällarna är det aktiviteter och på helgerna försöker vi göra roliga saker. Förra helgen var vi till ikea på fredagen och tittade ut det vi vill köpa till nya huset. På lördagen var killarna på en scoutgrej på förmiddagen så vi gick på stan och träffade Annika, vi gick in i en charity affär och hittade två matchande soffor till ett bra pris, så just nu har vi tre soffor här hemma, fram tills att vi flyttar.
Lördag eftermiddag drog vi ut med husbilen, vet inte ens vad stället hette som vi bodde på men det var en gullig liten camping. Barnen hittade en kompis och det hela slutade med att vi bytte nummer med föräldrarna, då vi också kom bra överens, kul!

Denna veckan har jag fått mer timmar på jobbet eftersom en kollega hastigt slutade/fick sparken, oklart vilket. Så jag fick åka till hennes klienter och någon annan har fått gå till de flesta av mina. Men det har resulterat i mer betalda timmar för mig så det var bra. Dock har jag inte haft hundra koll på vad jag ska göra, men det har löst sig allt eftersom dagarna har gått. Nu är det bara en dag kvar att jobba och sen är det lov igen, veckorna går verkligen fort! Bara en veckas lov denna gången och sen dröjer det till mitten av juli innan vi får riktigt sommarlov. Men detta lov så bär det av till Skottland, jo, Pelle får jobba in i mellan men vi andra är lediga och ska utforska! Det bestämde vi lite hastigt och lustigt i Söndags, vi hade planerat det sen i vintras men när allt med flytten kom på tal så visste vi inte hur det skulle bli så vi la det på is, men nu blir ju flytten i Juli så vi kan lugnt åka!

Ja det är väl på det stora hela vad som händer här för tillfället, hoppas allt är bra med er som läser!

ja just det, Mollie har klippt sig kort!

Inga kommentarer: