söndag, mars 05, 2017

Operation ok

Pelles operation gick bra, jag och Mollie som fortfarande var sjuk, åkte in och hämtade honom runt lunch. Vi blev kvar ett tag på sjukhuset i väntan på doktor osv och under tiden fick killarna skjuts hem till Thomi där dem spenderade eftermiddagen. För Pelle var detta den största förändringen efter en operation och det kommer ta ett tag att lära om, men förhoppningsvis ska han få ordning på det, annars blir våra liv lite besvärligare...

Helgen har jag spenderat på att prioritera mina pojkar, igår hade jag med mig Alex på stan och vi shoppade sådan han behövde så som nya skor (suprise suprise), bruna kläder till en skolpjäs och lite annat smått och gott.
Idag har jag efter att ha varit på svenska skolan med alla tre barnen (Mollie är äntligen frisk igen) varit på bio med Jamie. Vi såg en ny Lego batman film som var riktigt underhållande :)
Mysigt med egentid med mina killar och välbehövligt!
I övrigt i helgen så har jag gått en massa med hunden, tvättat, städat, lagat mat osv osv...

Imorgon ska jag på pre assesment till en lite allvarligare undersökning för hjärtat, det ska tas blodprover osv. Som ni som känner mig nog förstår, så ser jag inte fram emot det!

Nu ska jag göra en grej för jobbet, blev lite strul med en medicin hos en dam på jobbet och nu måste alla som varit där göra två frågeformulär för att visa att dem fortfarande har koll på sin medicin träning. Jag gjorde ena halvan när barnen va på svenska skolan så måste göra det sista. Sen ska jag somna i soffan!

Vi hörs när vi hörs!

från gårdagens shoppingtur

Inga kommentarer: