torsdag, mars 16, 2017

Jag har extremt blandade känslor just nu, jag vill att tiden ska gå fort så vi kan dra på semester men samtidigt vill jag att tiden ska stanna så jag slipper göra den läskiga undersökningen på måndag... Måste försöka se det som en belöning att få åka på semester om jag fixar undersökningen. Självklart fixar jag undersökningen, det finns ju inget annat alternativ, men rädd inför den är jag. Min mamma brukar säga att man får inte mer än man klarar av, så jag måste klara av en hel del... Jag säger som det lilla blå loket, det ska gå, det ska gå, det ska gå!

Planerna för vår semester är i full gång och Pelle har fått klartecken från läkaren så vi åker ut med husbilen till helgen för att testa så att allt funkar som det ska. Ser fram emot semester med familjen så mycket nu, det har varit för mycket och jag tror detta kan fixa balansen i mitt liv lite... Jag kommer nog skära ner lite mer på arbetstiden efter påsk också, jag orkar inte riktigt med mig själv och absolut inte hushållet i det tempot som jag har nu, jag behöver en dag mitt i veckan för att komma i kapp med allt hushållsarbete så jag inte har den pressen hela veckan när jag inte orkar med. Kanske blir allt lättare och orken kommer tillbaka när min klaff är bytt, men fram tills dess så måste jag tänka på mig själv och inte bara att vara jobbet till viljes. Dem har ont om personal just nu och pressen är hård att jobba fler timmar, helger osv, men jag tackar envist nej, för annars kommer jag inte orka något alls och då får dem ännu mer timmar att täcka upp. Jag är inte direkt företagets bästa anställda just nu, men passar det inte så får dem väl sparka mig, jag kan alltid hitta nytt liknande jobb, och antagligen närmare hemma.

Annars så rullar ju vardagen på, med skola och aktiviteter för barnen, jobb för mig och Pelle. Mollie ska ha ballet-uppvisning nästa vecka och killarna har en pjäs som skolan satt upp som också är nästa vecka. Vi hade kvartsamtal förra veckan och barnen blev lovprisade, så himla duktiga alla tre! Alex är i en fas då han ritar massor, kollar tutorials på youtube och gör grymma teckningar!

Nu har jag skrivit på detta inlägg i tre dagar så det får nog vara nog nu, puss på er!

Inga kommentarer: