söndag, mars 26, 2017

Mothers day, stranden och tillbaka till jobbet

Efter en veckas sjukskrivning så kom helgen och lite spontant igår så bestämde vi oss för att dra ner till kusten, vi mår alla som bäst vid havet och kände väl alla att efter alla dessa sjukhusbesök, operationer och annan skit att vi behövde ladda om lite för att kunna köra i 110 denna veckan innan vi drar på Lördag. Så det blev Bournemouth, och faktiskt så kände man hur omgivningarna ändrades ju närmre havet man kom och väl i Bournemouth så hade man känslan av att man var i sydeuropa, amazing! Vi såg inte så mycket av själva staden utan drog till stranden, och hjälp vilka stränder! I klass med spanien, kallare såklart, men lite som en spansk vinterdag. Det var superhärligt! Vi spenderade hela dagen ute, på stranden, köpte lunch i ett stånd som sålde cornish paistries, dvs typ pirog med köttgryta och potatis i, yum! Det blev lite glass och strandleksaker införskaffades, som en minisemester! Alla inklusive hunden njöt!

Idag har vi varit till svenska skolan, eller barnen har, Pelle och jag åt frukost på ett fik undertiden. Sedan skulle vi dra till asda och hämta ut ett paket och handla på hallfords, men Alex blev plötsligt jätteillamående på vägen hem, kallsvettades och satt och kväljde så vi åkte hem. Han har mått fortsatt dåligt under dagen men inget har kommit i retur, jättekonstigt det där, andra gången på ett par veckor som han mår jätteilla men inget mer händer... Han fick ställa in kalaset han skulle på och la sig och vilade. Vi lämnade Jamie hemma med honom och drog iväg på våra ärenden. Sen blev det grillat och vi planterade potatis i säckar i trädgården, fikade lite och firade engelska morsdag som är idag. Jag fick fina kort och ett löfte om ett halsband med barnens namn på som jag längtat efter länge, har ett med grabbarnas namn men inte Mollie så det har känts fel att bära det sen hon kom. Nu får jag alltså ett nytt <3 p="">
Imorgon är det tillbaka till jobbet, jobbar bara några timmar och sedan åker vi och hämtar husbilen för att få ihop vår vecka. Husbilen ska in på lagning på onsdag men vi kan inte få iväg den på onsdagmorgon så vi måste lämna den på tisdag EM, men eftersom jag jobbar på tisdag så hinner vi inte både hämta den och lämna den... Ja ni hör ju... så imorgon hämtar vi den, på tisdag efter skolhämtning så lämnar vi den och sen kan vi släppa den några dagar innan vi måste få ihop det och kan hämta den igen, hur vi nu ska pussla ihop det... Sedan på fredag måste husbilen städas och sedan packas proppfull för på Lördag kl 8 så måste vi åka! Så förutom allt annat i veckan så måste jag packa och tvätta, handla och greja så allt kommer med. Som sagt denna veckan kommer gå i 110!Inga kommentarer: