söndag, juli 22, 2018

Yo

Att städa husbil och shoppa var inte så smart, min torsdag var inte rolig med väldigt mycket smärta. Men vi framåt kvällen lugnade det sig och jag orkade gå på Jamie's pjäs i skolan och festen efter. Pjäsen var bra fast Jamie hade ingen stor roll. Efter pjäsen var det en lite award ceremoni där alla som varit house eller sports captain fick awards så då fick Jamie en då han varit sports captain. Sen delades det ut ett vardera i utveckling, uppförande, engelska, matte, sience och språk. Och jodå Jamie kammade hem det i språk! Tyska är det han har läst och då tydligen var bäst i! Man blir ju inte lite stolt! Fantastiska Jamie kom alltså hem med två priser och hans namn hamnade på ett plakat i prisskåpet i skolan! Så stolt!

Igår fredag hade jag Jodie hemma på kaffe undertiden barnen var iskolan, vi var båda trötta så vi satt i soffan och pratade hela dagen tills det var dags att hämta barnen. Pelle och jag hämtade vara barn ihop för att sen åka in till stan och fika. Barnen fick sina presenter och blev alla väldigt glada 😁 Jamie har hållit på med sin telefon sen dess typ... Vi hann även med att få Jamie och Pelles hår klippta plus ett par affärs besök för oss övriga. Sen åkte vi hem, beställde pizza till middag, karate kidsen åkte på karate och jag somnade på soffan...

Idag har vi tvättat husbilen, jag har tagit det lugnt men Pelle har jobbat hela dagen... Och den är inte ren ännu, vi behöver jobbar mer imorgon men förhoppningsvis inte lika mycket.

Men idag har jag inte alls lika ont som i torsdags och är inte lika trött och mosig som igår så allt går iaf på rätt håll!









Inga kommentarer: