onsdag, juli 18, 2018

Hola!

Så jag har återhämtat mig någorlunda från operationen, alltså det gör fortfarande ont men, antagligen mer än häromdagen men det verkar läka ok och alla funktioner där nere fungerar som det ska. Men jag klarar inte av att sitta still och inte göra något alls så jag har börjat greja, vi fick ett ryck häromdagen då amazon hade rea och köpte massa saker till husbilen. Mest blev det rengöringsprodukter då helgens projekt är att tvätta husbilen. Men det blev även lite smart förvaring för att maximera vad vi kan ha med oss. 
Idag har jag alltså tömt husbilen på spel, böcker, leksaker och annat som vi kört runt med men kanske inte alltid använt. Vi lär ju få fylla på med sånt igen men vi kan ju välja saker vi faktiskt använder. Jag har även plockat i ordning de saker vi ska ha med, satte upp nya förvaringen som hunnit komma och som jag köpte igår när jag åkte till stan. Det blir bra och jag ser fram emot få fylla på med nya saker. Nu behöver vi bara dammsuga ur den också så är den all set invändigt för att fyllas på med ny skit och åka mot Sverige! Bara 9 dagar tills vi äntligen är på väg, om vi nu har råd att åka efter alla shopping haha. Nej ingen fara, vi har allt råd med både ock så ingen behöver oroa sig.
 Förutom grejer till husbilen så har det även blivit inköp av avslutningspresenter till barnen, vi köper inte så ofta grejer till barnen så det är roligt att kunna göra något speciellt vid sådana här tillfällen. Normalt får dem en sommarlovspeng men i år kör vi på presenter då Jamie är i behov av en ny mobil inför sin start i högstadiet och att han ska resa själv till Sverige då den han har har ungefär en timmes batteritid... Så ja Jamie kommer få en ny telefon, ingen fancy iphone eller något men en duglig en som fungerar. Alex kommer få en ny datormus och en peng och Mollie får en liten leksak, målarbok och nya pennor men även en liten peng.
Sen har Pelle shoppat träningsprylar också så snart har vi ett helt hemmagym som jag ser fram emot att kunna använda när vi kommer hem från semestern. Så ja det har varit endel shoppande, vi har högar med lådor som det blivit levererade i så det ser nästan ut som vi ska flytta... Men sen bör vi ha koll på läget, bara mat till resan som behöver handlas innan avfärd.

Annars då, tja sista veckan av skolan. Jag hjälper min vän Jodie idag och passar hennes son som går i Mollies klass, vi är också bjudna på picnick hos Heidi så jag åker dit med alla 4 barnen sen. Imorgon är det year 6 production och avslutningsfest för Jamies klass så vi ska dit, slutet på en era för Jamie så blir nog lite sorgligt men samtidigt något att fira! 
På fredag är skolan slut, ingen fancy avslutningscermoni där men dem slutar tidigare och har lite kalas i klassen skulle jag tro. Mammorna i Mollies klass pratar om picnick i parken men jag är inte så sugen på att sitta på marken bland en massa människor jag egentligen inte gillar så jag tror vi struntar i det. Vi gjorde det förra året och tja, jag tror picnicen idag får räcka för i år...

Nej nu ska jag hänga lite tvätt. Puss på er









Inga kommentarer: