fredag, juli 06, 2018

Ditt och datt

Nu är det tack och lov bara två veckor kvar av skolan här, det känns som att sommaren pågår medan våra barn lider igenom sista delen av skolan. Det är skitvarmt, mellan 25-30 grader varje dag och skolorna har massa utomhusgrejer planerade så barnen är varma och trötta hela tiden. Jag går hemma och gör inte mycket alls men är ändå trött, värmen är jobbig... Så ja vi är tacksamma att det snart är sommarlov!
Idag är det Summer fair i skolan så vi ska tillbaka till skolan bara ett par timmar efter att jag hämtat dem och in emellan så ska vi in tills tan då grabbarna har syntest inbokat. Alex får nya glasögon då NHS sponsrar nya glasögon varje år och då Jamie låg på borderline till glasögon förra året så kollar vi om något ändrats nu. Jag hoppas såklart att inget förändrats.

Annars då, tja när vi är lediga så träffar vi vänner. Barnens rutin rullar på men det är många avslutningar nu.Idag var jag på grabbarnas rock steady konsert. Imorgon är det sommar fest med scouterna och förra helgen var det sommaravslutning för Svenska skolan. Så det är mycket på gång.

Igår tappade Mollie en av sina framtänder, den försvann i skolan men tandfen kom ändå, tänk vilken tur hon hade :) Jamie skulle behöva tappa en av sina dubbelrad tänder, är den inte ute när vi går till tandläkaren om två veckor så ska hon få dra ut den (hon frågade redan sist vi var där).

Barnen har fått reda på sina nya klasser för i höst, Jamie besökte nya skolan i tisdags och ska gå i 7i, många klasser i den skolan tänker ni och även jag först, men nej klasserna är oftast namnade med lärarens efternamns första bokstav. Alex går tex i 4K för att hans magister heter Mr Knigth.
Mollies årsgrupp ska blandas i skolan så hon får också ny klass men hon verkar inte så bekymrad. Alex är kvar i samma klass men får ny fröken, han verkar tycka att det blir bra så vi får hoppas på det.

Tja, jag tror detta är allt jag får ur mig denna gång... vi hörs...












Inga kommentarer: