torsdag, april 26, 2018

Lite av varje

Tänk att man kan vara så rastlös och uttråkad som jag är och ändå inte orka med bloggen, det blir som att inget alls blir roligt, kanske någon ligth variant av depression. Förstå mig rätt, jag ligger inte hemma och gråter och är orkeslös, jag får allt som behöver göras gjort men allt det där andra som jag kanske borde göra blir inte av. Mitt armbandsprojekt tex, eller jobbsökandet... Fast just det här med jobb är svårt, rent ekonomiskt här i England är det nästan bättre att jag hittar ett jobb som är flexibelt nog för att jag ska kunna ta hand om barnen efter skolan och på lov som betalar dåligt snarare än hittar ett heltidsjobb som betalar någorlunda (lets face it, jag får inget högavlönat ändå) eftersom barnomsorg är så himla dyrt. Men jag tar liksom inte tag i det här med att söka ett flexibelt kasst jobb heller eftersom det hela tiden känns som fel tillfälle att börja med ett jobb. För snart är det ändå lov igen för barnen... Och apropå lov så avbröt jag mitt bloggande och kollade flygbiljetter inför nästa lov då vi ska åka till Gib och hälsa på familjen O. Så nu fick jag bokat dem, det blir bara jag och barnen då vi inte hittat någon hundvakt och bara i fyra dagar, men det ska ändå bli härligt! Lite solsken, stranden, poolen, vänner man inte träffat på länge och så Gib, hemmet man inte besökt på ett tag :)

Ja men iaf, jag har blivit frisk, antibiotikan bet och nu är kuren avslutad. Vi har hunnit med lite av varje sen sist men egentligen inget märkvärdigt. Förra veckan hade vi något extra barn hemma varje dag, vi köpte en ny stor grill och invigde den i söndags med vänner. Denna veckan har rutiner med aktiviteter och klubbar i skolan tagit vid. Jamie går på fäktning i skolan även denna termin, Alex ville inte gå på något och Mollie går i en klubb som heter hama beads, där gör dem pärlplattor.

Gott väder har också fört med sig att barnen leker mer ute, och genom det har dem lärt känna grannpojken. Vi har nu börjat prata mer med föräldrarna och i helgen blir det nog en fika med dem. Igår när jag kom hem från att ha hämtat i skolan så hade grannen dessutom klippt vårt gräs på framsidan, det är en liten plätt och som han sa så tar det bara några minuter extra för honom, men, omtanken är så oerhört fin!! Vi har bara en handgräsklippare så att slippa den ojämna gräsplätten är dessutom guld! Vår granne jobbar dessutom som trädgårdsmästare så den blev snyggt och proffsigt klippt! Vi trivs så himla bra här i vårt område och i huset, goda grannar gör det ju verkligen inte sämre!

Förra veckan när vi hade sommar så tog Lucy en simtur

Lunch med Pelle och Lucy på the anchor

Mina fina

Finaste Moj

tillfällig sommar kräver glass

älskade unge

glass!

studsmattepic

finaste Jamie

promenad med Jamie och Lucy

Lucy

blomsterselfie

fikar lite

Pelle och Mollie bygger ny grill

Parkbesök med vänner

Mollie och Mimmi

me and my baby

bilselfie

Nya svenska outfits

"Vi är nästan tvillingar nu mamma!"
PS. nu har jag börjat uppdatera mitt CV och tittat på jobb, behövde visst bara skriva om det för o motivera  mig.

Inga kommentarer: