onsdag, februari 28, 2018

Snö

Hej på er.
Idag flyger tankarna runt i min skalle, det är mycket på gång och allt verkar tyda på kommande kaos. Imorgon ska vi flyga till Stockholm för begravning, tyvärr verkar inte vädret vara med på noterna och värsta snöstormen verkar vara på väg hit plus att snön verkar falla tätt i Sverige och orsaka kaos även där. Så nu oroar jag mig för att det ska bli farligt att köra till flygplatsen imorgon och om vi tar oss dit, om flyget ens kommer att gå?! Dock är jag lite tveksam till om det blir så illa som dem varnar, blir sällan det. Men de var kaos här imorse med bara 3cm snö på vägen... jag och barnen gick eftersom jag inte ville krocka, inga vinterdäck och britterna har noll koll på att hålla avstånd eller vilken hastighet som är att rekommendera i detta väder... Så tja, vi får väl se hur det går imorgon...

Jag var hos doktorn igår, inte hjärtspecialisten, den väntas nästa vecka, utan tja till en rumpspecialist, jo du läste rätt haha. Jag har under två år nu haft problem med en liten utväxt/sår på ena skinka, den läker inte utan blöder och emellanåt så gör den ont. Det var dags att ta tag i det, kolla så det inte va någon ovanlig form av cancer eller nåt, men det var det inte. Jag kan inte riktigt översätta och förstod nog inte riktigt heller men summan av det hela är att jag måste operera bort den. Jodå, snart är hela jag renoverad och fixad och i tipp topp form, bara lite ärrad... Men först ville han prata med hjärtläkarna och min husläkare om när och hur bästa sättet för min hälsa är att gå vidare. Så tja jag antar att jag även i detta fall bara väntar på en tid och en förklaring. Det verkar vara standard här, den som de ska operera på är den sista som vet något alls. Nåväl, ska bli skönt att få ordning på skiten, är trött på blodiga trosor och en öm rumpa.

Annars då? Jo, idag är det rätt lugnt här hemma, var på ett informationsmöte om typ internationella prov som alla i year 6 gör här, imorse. Det verkar bara var i engelska och matte som dem görs och alla i england gör dem samtidigt, det är väldigt strikt och seriöst. Men Jamies lärare var positiv och verkade tycka att alla barnen i hennes klass låg bra till iaf. Vi får nog veta mer hur han ligger till nästa vecka då vi ska på kvartsamtal.
Imorgon får vi reda på vilken skola Jamie hamnar på i höst, jag tror tyvärr han kommer bli besviken då det inte är troligt att han kommer in på den han verkligen vill. Men de andra två alternativ verkar också bra så jag tror att det i slutändan ändå kommer blir bra.

Och imorgonb är det world book day, då ska barnen gå utklädda som en figur ur någon bok så Mollie ska vara pippi, Alex ska vara horrid Henry och Jamie ska gå som Harry Potter. Det är kul med sådana här saker tycker jag, men blir lätt dyrt då man förväntas köpa kostymer snarare än pussla ihop med det man har hemma. Nu hade vi pippi grejer från förra året då Mollie tyvärr blev sjuk och Jamie var horrid Henry förra året så det är tur Alex gillar samma böcker, så bara Harry potter som köptes detta år!

Sa jag förresten att vi fått snö? Mysigt som sjutton fastän det skapar kaos :)
Nu ska jag hänga tvätt och packa lite, vi hörs!







Inga kommentarer: