söndag, februari 04, 2018

Butterflies

Idag har vi varit till Wisley garden med våra vänner igen, det var dags för fjärilar i deras stora växthus, inte våra vänners då utan Wisley gardens växthus :) Eftersom våra vänner har årskort på RHS gardens så kommer vi in gratis så det blev en billig utflykt idag, det kostade oss bara fikat efteråt. Vi hade en trevlig eftermiddag och nya äventyr med våra vänner planerades, kanske till och med en semester ihop, det hade varit fantastiskt roligt! Men vi får se vart det landar.

Igår träffade vi andra vänner på stan, jag brukar kalla de vi träffade idag för våra spanska vänner och de igår för våra grekiska, haha, men det låter kanske inte lika oskyldigt som det är. I vilket fall så är det deras nationalitet och eftersom dem inte delar efternamn i någon av de familjerna så är det det enklaste sättet att beskriva dem. I vilket fall så träffade vi Grekerna (Thomi, Kostas och Artemis) på stan igår. Innan dess bytte vi ett par byxor Jamie fick i present som var för stora och gick till slaktarn. Sen mötte vi upp vännerna på the big apple som är ett underhållningsställe, där finns spelmaskiner, bowling, lekland och en del annat. Vi gick till leklandet med småtjejerna och drack kaffe medan grabbarna fick en slant var och roade sig på spelmaskinerna :) Och efter att dem fått leka av sig så blev det en gemensam lunch. Väldigt trevligt, vi har inte setts allihop på evigheter så det var lite extra roligt. Nu planerar vi en spelkväll ihop om två helger, då har dem Artemis morfar på besök och våra barn är i Sverige så vi kan alla få barnfritt samtidigt vilket inte är helt vanligt. Det ser vi fram emot.

Ni kanske undrar över Lucy också? Jo jag tror hon tar igen allt hon missade när hon mådde dåligt, det är som att hon lagrat all lekfullhet och kel-behov, har aldrig varit med om detta... Fast det är väl inte sant för hon var ju helt extrem som valp haha men det var iaf väldigt länge sen sist. Det är roligt att se att hela hennes personlighet är tillbaka, man märker inte av hennes sjukdomar alls nu när hon fått medicin i en vecka. Jag tror att hon levt med leishmanian under en längre period och att det var först när hon även utvecklade Addisons disease som hon faktiskt blev sjuk. Men hur som helst så är det bra att vi får bukt på båda! Sen undrar jag om medicinerna gör henne extra hungrig för hon slukar allt och tigger som aldrig förr trots att hon t.o.m får lite mer än hon brukade, eftersom leishmania medicinen ska blandas i mat så får hon lite mjukmat med det utöver hennes vanliga ranson torrfoder. Ska bli spännande att väga henne hos veterinären på tisdag och sen om hon gått upp de 4kg hon gått ner senaste tiden. 

Nej nu ska jag nog krypa i säng, vi hörs!

butterflies

fina barn


Mollie och jag har designat en egen superhjälte kostym som en läxa i skolan



Karate Mollie, bild från i fredags

Jag har bakat semlor i helgen

pusskalas

Inga kommentarer: