lördag, december 02, 2017

Helg igen

Så var det helg igen, dagarna springer iväg just nu. Veckan har gått bra, förkylningen slog såklart till ordentligt samma dag som Pelle åkte iväg på jobb och i tisdags när Mollie var hemma så var jag inte i någon vidare form, tur att hon är duktig på att roa sig själv. Jag är fortfarande rejält förkyld och inatt sov jag på soffan då jag behövde sova typ sittande pga detaljer ni ändå inte vill veta.  Men jag överlever, been through worse! 

Idag har vi varit på julmarknad i barnens skola, vi hjälpte till att driva varsitt stånd en halvtimma i början och sen gick vi bara runt och tittade och spenderade pengar. Mest blev det second hand gosedjur, böcker och en skolcardigan (till Mollie). Mysigt var det men kanske egentligen inte så juligt. 

I övrigt i veckan har inget spännande hänt, fast barnen håller inte med, för första december har ju kommit och med det adventskalendrarna. Jag blev klar med alla presenterna och än så länge är barnen nöjda. Mollie fick en bok igår och en godispåse idag, Alex fick julpyssel igår och godis idag. På lördagarna får dem godis och söndagarna kanske något som kräver lite mer tid att pyssla med. Imorgon ska vi dock ut på äventyr efter svenska skolan så blir inte så mycket tid för dem att pyssla hemma, vi ska nämligen iväg och fira Pelles födelsedag lite i förskott då han ska iväg på en jobbgrej på tisdag då han faktiskt fyller år. Han har mycket jobbgrejer just nu. 













Inga kommentarer: