måndag, september 29, 2008

Lite mer från mig

Javisst, vet inte hur många dagar jag funderat på o skriva ett inlägg här men inte orkat med det. Nu har det ju gått över en vecka sen sist jag skrev iaf. Jaja det blir ju desto längre inlägg då iaf.
Idag har varit en såndär härlig dag då jamie varit på strålande humör :) Pelle hade migrän igen så körde honom isäng o så gick jag för o hämta Jamie. Var så underbart väder att Nalle o jag lunkade i maklig takt till dagis o Nalle lyssnade precis på vad jag sa. Det var så härligt! Sen var hela dagis ute i det vackra vädret men Jamie sprang o mötte mig o vägrade släppa mig när jag väl fått min kram så vi gick o hämtade snutte o vagnen o så vandrade vi hemmåt. Mötte en av våra grannar från badhusberget som jag pratade lite med o så lunkade vi hem. Himla gott när vädret är strålande och hunden faktiskt lyssnar på en! När vi kom hem fick Jamie en flaska välling o sen var han "fit for fight" igen, så när jag sköljde ur flaskan ville han diska. Så Jamie diska o ajg började plocka fram ingridienser till pannkaka då jag lika gärna kunde greja i köket då Jamie var sysselsatt. Men tror ni jag fick göra smeten själv? nee jamie ville såklart "hjälpa" mamma så det tog dubbelt så lång tid men han var så stolt då smeten var klar o vi ställde in den i kylskåpet :D Min lilla kille börjar bli så stor!
Sen tog jag fram fingerfärgen jag köpt på ullared, rullade ut vaxduken o sen vart Jamie road ett bra tag! Han tyckte det var väldigt kul att kladda med färgen o gjorde 5 fina konstverk.
Sen var det dax o väcka Pelle som redan sovit bort 3h av dagen, tillsammans stekte vi pannkakor o åt middag. Efter middagen var Jamie täckt av sylt så Pelle o Jamie tog ett bad :)
Sen bestämde vi oss för att åka upp till gamla lägenheten för o sopa upp lite damm så vi sedan kunde lämna in nyckeln. Åkte o handlade mat o sen var klockan helt plötsligt halv sju. Dagen gick så fort o Jamie var så glad hela tiden!
Sen skulle jag natta Jamie o satt där uppe o sjöng ett bra tag o sen så kollade jag om han sov o det tyckte jag allt ahn gjorde så ajg gick ner, efter nån minut hör jag ljudet från någon som åker rutchkana så jag går upp o kollar, ja tror ni inte ungen sitter med filten neranför rutchkanan hel nöjd :O Jag som trodde han sov, haha tjiii fick jag. Sen vägrade han gå o lägga sig igen så vi gick ner för o vänta på pelle som var ute med Nalle.. Sen fick Pelle lägga honom o hanv erkar ha lyckats bättre för sen dess så sover Jamie :D

Annars så... I helgen vart Pelle på Casinot igen, han åkte in ensam så eftersom jag o Jamie o nalle var hos min mormor så kom även han dit o sov. Så vi spenderade natten allihopa hos mormor vilket resulterade i att jag sov dåligt för att jag ville veta hru det gått för Pelle, mormor sov dåligt för att hon oroade sig o Pelle sov halvbra eftersom han kom sen t o sen fick byta sovplats 2 gånger. men vi hade det mysigt hos mormor, jamie fick en sockerkick o studsade nästan på väggarna men han klarade det utan o förstöra nåt alls...


Onsdagen förra veckan så var det tänkt att jag skulle åka själv till Torp för o umgås med min mamma, men lägligt nog fick Pelle migrän så jag fick plocka med mig jamie. Lite svårare att gå i affären då men mamma o jag ahde det himla trevligt ändå :) Jag fick kpt vinterstövlar till jamie och sen fick jag se att babyskyddet vi ändå ahde tänkt köpa var det rea på så jag ringde Pelle så han fick hämta oss så vi kunde passa på.

Inga kommentarer: