fredag, september 19, 2008

En dag med Nlie

Blev lite mer bloggfrälst nu sen jag gjord eom designen, är roligare att låta folk läsa när man själv tycker bloggen är lättare o läsa. Idag har varit en såndär yr dag men jag lyckades vända den, jag vägrade låta yrseln ta övertaget :-) SÅ när Pelle gick för o hämta Jamie på dagis så tog jag mig i kragen o duschade, bara det piggade upp mig. Sen gick jag ner för att umgås med min son. Pelle hade migrän så beordrade honom i säng medans Jamie ställde till det så mycket han bara kunde. Känns som att Jamie verkligen gick in för att jävlas idag! Han klättrade på bordet, petade på mediadatorns knappar, drog o slog på dvdn o boxen, klättrade upp o började trycka på knappar på tvn, satte på ungen (tacka vet jag barnsäkerhetslåset så det inte blir varmt) tja han gjorde ALLT vi inte vill att han ska göra. Sina leksaker vi har här nere till honom ignorerade han helt. Fick tag på sin hårborste som han började misshandla vovven med... ja huuga! Jag tröttnade o började röja ur diskmaskin osv för o kunna fylla den inan jag lät jamie leka vid diskbänken, men tror ni inte ungen ska försöka ta självmord genom att klättra upp på pallen, slå huvudet i diskmaskinen och sedan ramla ner... Suck! Well tillslut stod han där o skvätte vatten runt sig så jag plockade fram en fläskfile ur frysen, började skala potatis o morötter så vi kunde få en middag. Det blev potatisgratäng, kokta morötter och stekt fläskfile, mums! Sen hade vi såklart tvättstugan idag också så fick väcka Pelle som fortfarande var lika groggy, stackarn! Men det går helt enkelt inte o sortera tvätt med Jamie, han är så duktig på att motarbeta det hela :-D Flytta mellan högarna osv, eller varför inte vandra in i vardagsrummet med hälften av tvätten... Så medan jag började tvätta så satte Pelle in maten i ugnen. haha det här blev en hel novell :D Efter maten så fick Pelle lägga Jamie o då pasade jag på att slöa framför tvn en sväng i emellan tvättstugespringet. Sen så var det dax att betsa klart spjälsängen som jag påbörjade igår. Den blir riktigt fin, är svart bets men den blir lite mer gråaktig eftersom det är just bets. Sen är ju inte jag skickligaste målaren i världen precis men den är roligare än orginalet!
Igår var pelle o jag iväg till torp, en impulsresa kan man säga :D Han kom på att spelet vi trånat efter en tid hade släppts igår och ville köpa det emd en gång! Så vi kom oss till torp o fick köpt 2 ex av Warhammer online och det blev dessutom en skötbädd, 2 teletubbies filmer och en korg att ha blöjor i. På onsdag är planen att jag ska till torp igen med min mamam, ska bli jätteskoj :)
Nej usch nu måste jag sova, ska upp med Jamie imorn o han vaknar bergis kl 6...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Nathalie! Det låter härligt med en massa projekt! Avundas din energi! Tänker på er ofta även om jag inte är så bra på att höra av mig! Kram Andrea