lördag, september 06, 2008

En inte så underbar dag

Har haft en helt jävlig dag idag, jag mår dåligt o Jamie har mått dåligt. Men fick iaf sova till halv åtta innan Jamie ville upp, vi hade en relativt lugn morron framför tv:n tills yrseln slog till strax för tio. Jag är ingen bra mamma då jag har yrsel för då orkar jag knappt med mig själv... så jag fick gå upp o väcka Pelle, han hade ändå fått sova 10h så gick ingen större nöd på honom :) Sen sov jag i 3h, men yrseln snarare tilltog :/ Vi hade varit o hyrt film igår så vi bestämde oss för o se på Aristocats, som vi hyrt för Jamies skull (jaaaaavisst...). Det är en så mysig film!
Sen fick det bli hämtmat då jag inte klarade o stå på fötterna länge nog för o laga mat. O så fick Jamie busat lite medan Pelle gjorde sig i ordning, han är nämligen på kräftskiva nu. Vi var alla bjudna men eftersom jamie har hosta, snorar o lite feber o jag mått pyton så valde vi o stanna hemma. Var livrädd övr att Jamie skulle bli galen då Pelle gick men det har gått så himla bra trotts att han var trött o jag yr :) Han badade helt självständigt så jag kunde sitta o slappna av på brevid, sedan satte vi på honom pyjamas o satte oss framför tvn. Var nån skum film på femman som jag fastna framför o både jamie o jag satt helt stilla o tittade i en halvtimme. Jamie sa inte ett pip, jätteskönt :) Sen frågade jag om ahn ville sova o han sa ja så vi gick upp o ca 10min senare kunde jag gå nere igen, han sov! Fantastiskt :D Inte ofta han är så lätt o natta så jag tackar honom för att det gick så lätt just idag. Sitter här, har lite lätt yrsel o ont i ryggen o vet inte vad jag ska göra. För borta i huvudet för o orka med jobbet men lite för rastlös för o bara sitta framför tv:n...

I veckan har vi ju för övrigt varit hos en massa läkare. Pelle är opererad och det gick bra :-)
Mitt hjärta såg okej ut men läkaren vill sjukskriva mig eftersom jag är trött, har yrsel o lätt får hjärtklappning. Jag får inte göra nåt som kan anstränga hjärtat i onödan nu... Sen var jag på Special MVC där dem gjorde tillväxtUL, bebisen mår bra o väger uppskattningsvis 2kg nu.
Sen skulle jag ha varit hos min BM men det blev ändrat så ska dit på Tisdag. Ska även till psykologen på torsdag o så var det föräldragrupp på måndag... Sen så är det inplanerat ett besök till Ullared med Emma, Emmas syster och iaf Carro på onsdag. Sen skulle eventuellt Emmas mamma med o kanske även Vicky, vi får se. Ska iaf bli skoj. Hoppas bara jag orkar med det o slipper en massa yrselanfall.

Tack o hej för mej :)

Inga kommentarer: