tisdag, december 04, 2007

Ja så var jag här igen.
Vi har satt ut en annnons på nätet om Giz: http://www.blocket.se/vi/14354613.htm?ca=15_s och fått 3-4 svar. I söndags var vi ute på orust och hälsade på en familj som verkade intressanta. Han är jägare och instruktör på brukshundsklubben, jobbar som lokförare så är hemma helt varannan vecka om jag fattade det rätt. Dem bor mitt i skogen, har en äldre schäfer och hundgård där hundarna kan vara när dem åker iväg. det såg bra ut hemma hos dem, på måndag kommer han o lånar Giz ett par dagar för o se om han passar dem. Han måste ju gå ihop med schäfern och passa familjen. Så roger ska lägga några spår osv, lära känna giz. Annars har vi ett par andra på tråden som är intresserade. Så vi ska nog lyckas hitta ett bra hem åt Gizmo. det är jobbigt nu, men jag tror det blir bäst för alla.

Och Yvvone hade fått dåligt samvete nu över allt det här med hundarna osv. Vi är numer välkommna allihop igen, fas hundarna får vara i källaren, vilket jag tycker är helt okej :)
Hon har sjunkit i grader hos mig men jag tänker inte bråka mer med pappas tanter så ska nog klara o glömma det där.

Annars var jag inne i gbg med Jamie igår och träffade Tina. Vi gick på stan o köpte lite juklappar och så. det var trevligt.
Imorn fyller Pelle år och förhoppningsvi har paketet kommit tills dess, det har varit lite struligt men idag lovade dem o fixa det. Nu ska jag slå in födelsedagspresent.

Inga kommentarer: