söndag, december 16, 2007

OJ vilken vecka det har varit. Först vart Pelle sjuk, krafig diarre i typ 4 dar, så han orkade inte med något eftersom han inte fick behålla nån mat. Sen på tisdan började jamie bli hängig, åt dåligt osv... Onsdagen o torsdagen verkade han piggare men fredag har han massor av utslag på hela kroppen, han ahde några innan oxå men vi trodde det var värmeslag eller att han smittats av pelles virus. Och igår läste vi i barnläkarboken o han visade alla symptomerna på vattenkoppor. Så nu har han massvis med utslag, vattninga o ser riktigt läbbiga ut. Han verkar inte lida så jättemycket, visst han kliar lite men han har inte någon feber o är pigg och äter bra. Men det tär ändå på hela familjen när lillskrutten är sjuk.

Sen så har Gizmo varit på prov hos Roger Måndag till torsdag, dem båda var väldigt nöjda efter dem dagarna. Det blev bestämt idag att Giz ska få vara hos dem igen nu över jul från och med imorgon o sen 2 veckor. Blir väl att han kommer hem på nyårsdagen eller något sådant. Jag tror att Gizmo har hittat hem, jag tror han blir kvar hos Roger med familj och att han får det väldigt bra.

Så imorgon måndag åker vi upp till sthlm, blir där till juldagen då vi far ner till stenungsund. Ska bli skönt o träffa lite folk. Ska ju ha glöggkväll o så fira Bams, ska bli skoj!

Tills vi ses igen!
God Jul!

Inga kommentarer: