torsdag, maj 23, 2019

EN helg från helvetet

Hej på er, jag skulle vilja skriva något positivt om min helg men egentligen har jag mest negativt att komma med. Min helg i England blev alltså inte så bra, vi fick en kväll och en halv dag innan helvetet bröt loss och vi fick checka ut hastigt och lustigt och dra till Woking. Inget hände med mig utan med Jodies barn, jag kan inte gå in på detaljer, det vore inte rättvist mot Jodie och hennes familj. Men min helg spenderades i Woking där jag fick ta hand om Jodie, försöka stötta och underhålla. Hennes liv är nu helt i bitar och jag mår så dåligt för hennes och hennes familjs skull. Det suger att detta hände när vi var i väg men samtidigt känns det som en enorm tur att jag fanns på plats och kunde stötta henne.
Nu väl hemma igen så kan jag mest tjata på meddelande och kolla hur hon mår...
Så jag skulle komma hem utvilad och med laddade batterier men istället kom jag hem trött och ledsen. Uppepå det så var flyget försenat så jag missade mitt tåg, fick vänta på nästa och betala mer pengar, även det tåget var sent och jag höll på att missa anslutningen i Borlänge... Men jag kom hem!

Sen jag kom hem har jag hunnit vara till optikern med Alex som nu måste till en ögonläkare då de misstänks att han har utvecklat Pelles skelning (som Pelle opererats för 4 gånger).
Jag har även hunnit med att fara till Forshaga i Värmland över dagen för att göra 2 antagningsprov till en utbildning som jag sökt där, fast på distans då. Jag hade redan gjort ett online och kvalat in till del två. Men 128 sökande på 30 platser så vi får se. Körningen tog 3h enkel väg så jag fick åka kl 6 för att hinna dit i tid... Det var en lång dag! Och när jag kom hem och skulle laga mat till familjen (frys i källaren) så hittade jag en översvämning i källaren, tvärstopp i avloppet igen... Men alltså!!
Men vi ringde killen som var här och löste problemet sist och han tittade förbi i morse och fixade det, igen! Dessutom ville han inte ta betalt för det, jag älskar folket här!
Sen idag har vi försökt lösa problemet med vår fiber uppkoppling som de för övrigt de grävde in igår! Men som allt annat så krånglar de. Vi fick ingrävningen flera tusen billigare om vi band oss till telia i 2 år så vi körde på det, men när vi pratade med Telia så fanns det inget om det, de kan inte ens hitta Pelle i systemet, det säger att Pelles personnummer inte finns... De på kundsupport sa att de inte kunde fixa det utan vi fick åka till närmsta teliabutik, vilket råkade vara i Borlänge. Vi satte oss i bilen och körde dit för att lösa problemet, men inte heller de kunde lösa det. Dock köpte vi en router och kopplade in i fiberboxen och vips så har vi internet, vem som ger oss det vet vi dock inte... Oh well, vi får se om Telia sorts its shit out... Annars får vi titta på om de finns någon annan lösning.
Jag har också hunnit med att ta barnen till tandläkaren idag, sen har jag och Jamie handlat nya shorts till honom och mat till oss alla. Fullt ös, medvetslös.

Denna helg som kommer så ska Pelle iväg, så jag får väl passa på att vila upp mig då... Med internet i huset så lär jag väl knappt se barnen ändå... Fast jag hade tänkt vi skulle montera studsmattan också, får se om de hjälper mig, annars kan de kvitta för min del. Fast jag vet att jag kommer bli galen om jag inte gör något, fast gudarna ska veta att här finns att pyssla med... Nej nu ska Pelle och jag fylla husbilen, då han ska ha den i helgen. Förresten är du svenskregistrerad och besiktigad, så himla skönt!
Innan helvetet bröt ut

Eastbourne

Jodies hund Koda

Äntligen hemma



Inga kommentarer: