tisdag, november 21, 2017

Jag har dragit mig för att sätta mig här och skriva eftersom det finns för många bilder jag skulle vilja visa er som fortfarande inte har blivit redigerade. Jag har en miljon bilder från Portugal och sen från tiden sen vi kom hem. Men, om jag aldrig skriver så blir ju inga bilder alls visade, so here goes.

Idag skulle jag ha jobbat min näst sista dag, men istället sitter jag här, och den enkla anledningen är att jag inte har någon bil. I morse när jag körde ut från vår väg så fick jag punktering. Vi har inget reservhjul och ingen verkstad har tid att fixa det förrän på torsdag... Så istället har jag promenerat med barnen till skolan idag, varit social med massa andra mammor på vägen hem och sen så satte jag mig här. Kommer alltså inte kunna jobba min sista dag imorgon heller, känns väldigt sorgligt då jag inte får säga hejdå. Men ska sätta mig och skriva ett kort till de två jag verkligen hade velat säga hejdå till på riktigt. Man fäster sig ju vid vissa, det blir ju så naturligt när man kommer in i någons vardag och hjälper dem med personliga saker. Men vissa personer kommer jag inte alls sakna, jag kommer inte heller sakna att tvätta folks personliga delar eller städa otrolig äckliga badrum. Sen får jag städa äckliga badrum här hemma, ibland hjälpa barnen och tvätta sig osv men det är ju inte riktigt samma sak.

I helgen var vi ute med husbilen, första gången sen i somras så det var härligt. Med allt som är på gång nuförtiden och med Pelle som lärare i svenska skolan på söndagar så blir det inte så ofta vi kan komma ifrån. Men vi ville komma iväg en helg innan julrushen tar sin början, för ja, nu är det något varje helg fram till efter nyår... Men med tre barn så är väl inte det så konstigt.
Iaf vi åkte till Dorset och Jurassic coast som är ett välkänt område, säkert proppfullt på sommaren men lugnt och skönt nu. Det är super fint och vi gick en lång promenad längs med kusten i Lördags när vi hade dagsljus. (Vi kom i mörkret på fredagen.) Sen när mörkret la sig så gick vi till simhallen dem hade på campingen och badade i några timmar. Sen blev det tv i husbilen och middag, mysig vintercamping!

Här kommer ett par bilder från min kamera från helgen, men har en miljon till plus en miljon på mobilen...

denna är faktiskt från hayling island helgen innan




Inga kommentarer: