torsdag, november 23, 2017

arbetslös

Yes, så idag är första dagen på papper som jag är arbetslöst, men eftersom det är självvalt så känns det inte så förfärligt. Lite tråkigt har jag, men jag onlineshoppar inför jul, städar och pysslar så tiden går. Sitter även och väntar på att dem ska höra av sig från däcksfirman så vi kan få bilen fixad, dem ska alltså komma hit och fixa det då bilen nu kör på fäljen... Nåja än har vi inte hört något. Väntar även på att vår mat som jag beställde igår ska bli levererad. All denna onlineshopping är så otroligt smidig, man slipper stressa och knö i affärer! Men vissa saker köper jag ändå i butik, kläder tex, man vet ju aldrig om saker ska passa, samma med skor, så det köper vi alltid i affär. Undantag är dock vissa kläder till barnen, som Alex som ska få mjukisbyxor i julklapp, ja då fick dem följa med i en onlinebeställning. Jag vet att UK har kommit längre än Sverige med detta men att Sverige nu ändå är på väg åt samma håll. Amazon här är ju guld, I love it och surfar där varje dag för att hitta bra deals. Blir ju lite extra crazy nu när det är black friday vecka, har tex precis beställt ett gäng julklappar där jag fick mer än 50% rabatt! I like it! Och tur är det väl att vissa saker blir billigare då mina grabbar bara vill ha dyra gaming grejer typ... Och Mollie som både fyller år och ska ha julklapp, ja det blir ju lite grejer att köpa helt klart... Men när denna period är över så dröjer det länge innan vi behöver fundera på presenter igen iaf.

Idag så spelar Jamie en netball match mot en annan skola, dock missar vi den då vi ska ha kvartsamtal med Alex lärare samtidigt. Vad är netball undrar ni, ja helt ärligt så vet jag inte riktigt, det är lite som basket tror jag, men jag har aldrig spelat det och inte riktigt förstått när Jamie förklarat. Men han är iaf utvald att spela för laget och det är ju kul! Tydligen är det en riktigt stor tjejsport, men killar spelar det absolut också. Så ja det är de stora som händer idag, netball match och kvartsamtal, och sen har Jamie och Pelle scouter ikväll.
Imorgon så ska jag och Mollie på stan efter skolan för att hämta ut hennes nya glasögon, hon längtar massor :) Alex ska ha med sin kompis Alex hem efter skolan (Pelle är hemma med dem) och Jamie han ska hem till sin kompis Alex och sova över. Mycket Alex med andra ord... Lite förvirrande ibland men så kan det vara.

Helgen är fylld av att Mollie ska på kalas och Jamie på ett scoutevent. Sen är det ju svenska skolan som vanligt så inga roliga äventyr på gång tyvärr. Blir ju lite det jag kommer leva för nu när jag går hemma hela tiden. Men jag mår redan bättre av att gå hemma, mer tålamod och lite mer energi, men inte mycket.

Lite mobilbilder från helgen.














Inga kommentarer: