fredag, juni 06, 2008

Lite allt möjligt från sensate veckan

Sitter här o filosoferar inne på småtimmarna, men i denna hetta är det endast den här tiden som jag orkar göra något produktivt. Usch jag vet inte varför man längtar efter sommarn o värmen?! Fast det är klart, oftast är jag inte gravid på sommaren o därför inte lika varm, så kan ju ha med de o göra.. :-) Iaf är jag oändligt trött på värmen, skulle ge mycket för att få frysa lite om mina fötter, känns som att det brinner om dem ständigt. Idag när vi satt o åt middag trodde jag att jag skulle dööö, var tvungen o gå o ta en kall dusch... lider verkligen av detta! Well det för inte bara med sig dåliga saker, igår var vi ute på en båttur med Carl, Vicky o Maxim, mycket trevligt! Pelle badade till och med, personligen kände jag mig inte bekväm i att bada i underkläder o sen gå hem utan, så jag höll mig till o doppa fötterna o jaga småpojkarna.
Helgen som var var vi i sthlm, Pelles pappa fyllde 50 och värsting festen arrangerades! Här tror man att man åker upp fr o gå på fest och vad händer? Jo man jobbar från morgon till kväll, det var en riktig semester o få komma hem ;-) Nej men det var jättetrevligt där uppe. Festen blev lyckad och Johan var nöjd.
Appropå fest så har jag nu bokat lokal för bröllop nästa sommar :-) Gud vad vuxen man är då! men det är bara o innse, snart har jag två små barn, kan lika gärna sätta samma sista trådarna i lilla familjepusslet. Villa o bröllop :-) Fast just nu är vi mest inne på o hitta en större lägenhet, finns en femma mitt i stan som vore väldigt intressant, 3000kr dyrare än idag men nybyggt hus och 2 rum större! Vi har skickat intresseanmälan men har inte hört något från bostadsbolaget ännu. Hus finns det inga spännande i stan till rimliga priser just nu iaf. Drömkåken för oss är ute på marknaden, nån som vill låna oss 6,5 mille räntefritt?? ;-) trodde väl inte det :D
I annat fall är det inte mycket på planen det närmsta, skulle eventuellt få besök i helgen från gbg men har inte hört något så blir nog troligen inget. Nästa helg ska Lasse fira sin 60års dag, då blir det till att gå på fest igen. Fast vi blir nog inte så långrandiga hos dem, mest deras vänner som kommer så vi äter lite o är lite trevliga sen kan vi fara hem igen.
Runt midsommar pratade Pelles föräldrar om att hälsa på här nere o sen åka en vända till Malmö. I mitten av Juli åker vi nog till sthlm för ett par veckor där o sen om ekonomin tillåter åker vi till belgien i några dar, vill vill vill! Om bara Victor kunde få sin ända ur vagnen o betala oss vad han var skyldig oss så skulle vi inte ha något problem! Då kan jag hälsa på Sandra o Lilla Emma! VILL!
Sen är det Augusti, då börjar jag bli bra fet, vill gärna en vända till gekås då, ska nog inte vara svårt o övertala någon till det :-) Behöver lite nya bebisprylar o vill inte åka dit för höggravid o knö...
Imorgon, eller tja idag är det väl nästan nu, är det sveriges nationaldag. Heja sverige! Kommer säkert firas med afrikansk dans eller något annat svenskt... hmm.. ja mångkulturella sverige i ett nötskal, vågar inte fira sin egen nationaldag med nåt riktigt svenskt för då kan ju någon tro man är rasister... suck! Hos oss blir det nog varken afrikansk eller svensk dans i nationaldagens ära, kanske går en vända på stan, grillar kött o njuter utav livet.
Nu ska jag iaf gå o lägga mig o njuta utav sängens mjuka madrass o kuddar :D

Inga kommentarer: