onsdag, juni 25, 2008

röriga midnattstankar

nu kommer lite röriga tankar från Nathalie. Hela alltet känns himla rörigt nu, längtar till mitten av augusti då allt bör ha börjat lugna ner sig igen. Även fast sommaren vi har framför oss ska bli så himla kul, så är jag stressad.
Det är roligt hur man fungerar, jag är så stressad över att int ehinna packa allt innan vi ska flytta eftersom vi kommer vara borta nästan 3 veckor nu i Juli. men ändå plockar jag inte fram lådor o börjar packa för just nu känns flytten väldigt avlägsen... Känns konstigt o börja redan nu. Måndag har vi satt som första packningsdag, vilket är larvigt då vi är hemma nu o egentligen lika bra skulle kunna börja med en gång. Men tanken var ju inte att vi skulle vara hemma nu, iaf inte jag o Jamie. Men såklart är vi båda sjuka med hosta o snoriga näsor. Jamie får dessutom febertoppar vissa kvällar, stackars liten. Så planen har varit att jag o jamie skulle ha följt emd Anna o johan till Malmö idag o att pelle skulle följa efter på fredag efter sitt läkarbesök. men nu blev det inte så... Ska se om vi alla kan åka på fredag ist, men vi vet itne om Nalle kan följa med o kan han inte det så behöver vi hundvakt. mamma o lasse hade lovat att dem kunde ta Nalle då vi pratade om detta för länge sen men nu har dem backat ur så vet inte hur det blir...
Annars så är det bara 2 veckor till vi är i Belgien! Resan är bokad o allt, ska bli så himla kul att äntligen få träffa Sandra!
Sen så blir det iaf 1½ vecka i sthlm tillsammans med pelles familj o så Lanet helgen dära... Sen är det typ bara 1½ vecka till vi flyttar... O så är det flytt, har redan ordnat barnvakt o ett par som hjälper till o bär :) Jag har fått order av pelle att ajg bara ska stå i den nya lägenheten o peka eftersom jag är gravid o inte bör bära :D Gärna för mig!
O sen så får vi nog lite sthlms besök utav vänner, men vi får se. Hong lär väl iaf dyka upp :) O så är det dags för mig o fylla hela 23år o så blir det nog en inflyttningsfest i samma veva. 3e gången vi flyttar i augusti...
Denna veckan som gått har varit lika rörig som alla våra planer... Midsommar med först Carl o Vicky o Maxim o senare på kvällen dök Emma o Gabbe upp för middag o spel.
Lördagen kom Max o marri, vi åt gott o spelade såklart bondespelet. hur trevligt som helst!
Söndagen fyllde min mamma år s vi var på kalas o så dök pelles päron upp.
Måndagen spenderades i Lysekil, gick ia ffärer osv.
Tisdagen åkte vi till klipporna utanför Kungshamn o Hunnebo, hur vackert som helst. Sen blev det en mysig trädgårdsfika i Kungshamn innan vi for tillbaka till lysekil för o äta middag på hotellrestaurangen. Trevligt värre :D Idag har det inte hänt så mycket. Anna o Johan for vid två tiden till Malmö, Jamie har gnällt hela dagen o jag o pelle har lyckats få städat :)
Nu ska jag sova men det var en lite uppdatering av allt, även fast det nog är mycket samma som innan.

Inga kommentarer: