torsdag, juni 21, 2007

Ja då var man här igen.
Min låtsasmorfar ligger o är döende, inte så väldigt roligt då han har varit som min morfar sen jag var 10 år. Min riktiga morfar har jag aldrig träffat, bara brevväxlat med. Det här är 3e gubben min mormor överlever, måste vara otroligt tungt! Sköterskorna säger att det är nära nu för Enar, dem trodde han skulle ha ått bort nu i helgen men gubben är seg så vem vet. Mormor vakar o vakar, hon sover på sjukhemmet på nätterna o traskar dem 2km med sin rullator varje dag för o komma dit o hem. Hon är så stark min mormor, 88 år and still kickin'! Har erbjudit mig o bo hos henne o hjälpa henne, men icke, hon vill vara själv o hör sen! Jag hoppas Enar kämpar på av rena egoistiska själ, men för hans skull hoppas jag han för somna in. inge människa ska behöva ha det som han har!

Annars så går det bra här i Lysekil. Johannes kom hit i fredags, o stannade ända till idag (onsdag). Han blev medsläpa på släktkalas o en övernattning i stenungsund. Tror han tyckte det var okej iaf, han fick god mat o så iaf!
Kalaset var en höjdare för o vara ett födelsedagskalas för mamma o Lasse. vem hade trott att man kunde ha så trevligt med Carita, henrik, Emma, Gabbe, Pelle o Johannes. Blev mest barnsnack då Caria o Henrik har sin lilla Emil på 2 år o Emma sin dotter Tuva på 6år :)
Min kusin o hennes barn var där, men dem var inte så trevliga, försökte driva ett samtal med kusinens man men han är helt omöjligt blyg o tyst! Kusinen själv bytte jag ett par ord med, men o bygga en relation med henne är försent, dels är hon 45 år o dels så har hon inte ansträngt sig ett dugg så då kan det kvitta. Min morbrors fru Lisbet är ingen favorit heller, så fort jamie såg henne så börja han gråta. det hade jag kul åt i hemlighet :D

Har löst det är med föräldrapneg oxå, dom är ganska sega på försäkringskassan, o inte blir jag rik på det heller :/ men lite extra cash skadar aldrig!
Sen går det bra för Prop-poker nu med, äntligen rullar det in pengar, får se hur mkt det blir i slutändan då alla fått sina procent o skatten är betlad, men det är iaf alltid nåt!

skaffade mig en bilddagbok så här kan ni kolla in bilder på lilla Jamie, mest på honom iaf!
http://nlie.bilddagboken.se/

Inga kommentarer: