torsdag, februari 15, 2007

ow, idag är min lilla kille 3 veckor, snart en månad ju! Tyckte precis jag vandrade runt med stor mage men ändå är Jamie redan 3 veckor gammal.
Han har fått sitt personnr vilket var enkelt o komma ihåg :D vissa siffer kombos har jag svårt för men jamies 4 sista behövde jag bara läsa en gång!
sen så har jag skickat in papprena till skatteverket med hans namn, så nu är han Johan Jamie Alexander Wolf offentligt oxå :) Gud har så länge suttit o funderat på vad mitt barn ska heta att det känns overkligt att det verkligen är så nu. Tänk det är en viktig sak, namnet får han ju dras med resten av livet, men Jamie Wolf är ju internationellt o allt :) Hoppas Jamie själv gillar det lika mkt som vi gör :P Jag menar, när jag var yngre så ville jag hellre heta Therese eller Emma... men nu är jag iofs nöjd med o heta Nathalie, lagom vanligt men tydligen svårstavat.

Alla hjärtansdag igår var inte märkvärdig, Pelle är i Belgien så inget romantiskt alls hände. Men varför ha en dag då vi måste fira, vi fick kärlekens största gåva för 3 veckor sen så kan ju säga att det var vår alla hjärtans dag! Jag älskar mina pojkar så otroligt mycket!

Inga kommentarer: