måndag, september 09, 2019

Det rullar på

Jag är tillbaka, jag vet inte ens om någon är här och läser men det kan det vara trevligt att skriva av sig ändå.

Livet rullar på, Pelle har varit iväg i Polen på jobb men vardagen här hemma rullade på bra ändå. Lite typiskt att allt föll på de dagarna dock. Men föräldramötet var nyttigt, framförallt för att jag lärde känna en av mammorna till en av Jamies nya kompisar, men också nyttig info från skolan. Jag samåkte dit med Mollies kompis mamma, de bor också här i Insjön och vi börjar få en riktigt bra relation, kanske en ny kompis på G.
I övrigt så var jag med Alex hos ögonläkaren i onsdags, det hela är lite förvirrande men summan är att hans ögon är friska, så det finns inga läskiga sjukdomar som gör att han ser dåligt. Men de kan inte få ordning på hans synskärpa och vet inte riktigt varför, så deras lösning är att han får starkare glasögon nu för att behjälpa någorlunda och så ska han tillbaka om några månader och se om det blir någon klarhet... Det var två läkare som tittade på honom utan att förstå problemet... Så vi får se var det landar, jag har iaf informerat skolan så han får sitta längst fram och de har nu mer förståelse för varför han läser långsamt och hackigt.
I torsdags hade Mollie tid hos tandläkaren, men inte ens tandläkaren visste varför hon var tillbaka redan så de hela gick mest ut på att hon föreläste om socker och visade mig väldigt noggrant hur jag ska borsta hennes tänder... Kanske nyttigt men kändes lite onödigt att ha tagit Mollie ur skolan för det.

I helgen kom finaste Maribel hit på besök, vi var inne på kulturdagen i Leksand och stöttade de lokala företagen lite men i övrigt slappade vi mest när hon var här, såg på film och umgicks, mysigt! Härligt med vänner som man liksom bara kan vara sig själv med och inte ha några prestationskrav.

Just det, sen gjorde jag en intervju för skolan i fredags, det gick bra men rörde också underligt nog upp en massa känslor. Men var nyttigt att prata med någon som jobbar inom det som jag kanske kommer göra en dag. Nu behöver jag bara sammanfatta intervjun så jag kan redovisa den och kolla lite mer i böckerna efter svar på de diskussionsfrågor vi fått, men jag har till på fredag på mig så ska nog gå bra. Idag är hjärnan lite tom så jag tror jag väntar på att den ska vakna innan jag gör något så viktigt.

Nu ska jag nog byta lite lakan i sängarna, hjärndött arbete som väcker mig lite, bättre än att sitta o frysa vid datorn.

Inga kommentarer: