tisdag, juni 04, 2019

Ditt och datt

En gång i veckan max verkar jag få bloggat nu mera, men handlar mest om att jag inte sitter vid datorn så ofta längre, bara om jag behöver jobba eller fixa andra ärenden i stort sett. Idag behövde jag beställa ny hundmat och mata in lite bilder i datorn från kameran. Äntligen kom min inspiration tillbaka och finkameran kom fram! Förutom reflektioner i glasögonen så är jag nöjd med de bilder jag tog idag, ni får se några här under.

Förutom att fotografera idag så har jag grejat i trädgården. Förstår inte hur folk med heltidsjobb hinner med, fast deras trädgårdar kanske inte varit misskötta i många år och därmed är enklare att sköta, vad vet jag. Våran däremot har inte fått kärlek på många år så den startade som en djungel, och bitvis är den fortfarande det. Jag har iaf hunnit med att klippa gräset, trimma gräset och sen plocka ogräs i sandlådan och våra pallkragar. Denna eftermiddag har vi dessutom tillsammans bytt ut en av våra trasiga pallkragar mot en ny och planterat i den, plus rensat bort mer ogräs runt om i trädgården. Det finns tyvärr massor av mer att rensa bort, framförallt gräs som äter energi från våra bärbuskar och andra växter, det har liksom fått sprida sig fritt, men undan för undan så röjer vi bort det. Så det är väl tur att jag inte har ett jobb för tillfället, speciellt när solen gassar som idag.

Imorgon ska vi göra ett nytt försök på Ikea, förra veckan blev nämligen hela butiken utrymd och brandkåren kom så vi fick aldrig handlat... Så nu när Pelles nya pass är redo att hämtas så gör vi ett nytt försök.

I helgen som var så var vi på västkusten, långhelg var det dessutom! Vi åkte ner pga att vi var bjudna på bröllop men passade även på att hälsa på familjen. Det var mysigt, framförallt så var det härligt att mormor kände igen oss och blev så himla glad att se oss! Bröllopet var trevligt, en av Pelles barndomskompisar som gifte sig, vi gick dit med Maja och Johannes och hängde med dem större delen av tiden, men träffade även andra av Pelles barndomskompisar vilket var kul! Tack till mamma och Lasse för passning av barn!

Nej nu ska jag hoppa i duschen medan Pelle hämtar Jamie som är på väg hem från Stockholm där han varit över dagen med skolan. De andra två är redan i säng.









Inga kommentarer: