fredag, oktober 20, 2017

Inför kalas och resa

Hej på er, tänkte titta in innan vi åker, jag borde egentligen förbereda för morgondagens kalas eller kanske packa inför avfärd på söndag men nja, måste ju ha något och göra imorgon också. Faktum är att jag redan gjort en del, idag har jag tex städat hela huset och bakat kärleksmums som Alex vill ha som tårta. Och allt för kalaset är handlat och klart så det handlar mest om att ta fram allt imorgon. Och att packa inför resan går väl i ett nafs, Pelle ska åka och lämna Lucy imorgon EM så jag fixar det då, är ju mest kläder som ska med ändå. Listan är gjord så är ju bara att plocka ihop grejerna.

Semestern känns lite hotad av stormen som ska dra in i natt, vi hoppas det blåser över så vi inte gungar överbord ;) Jag hoppas också att dem får ordning på alla skogsbränder i Portugal... SÅ mycket konstigheter på gång i världen, många galna människor. För tydligen hade dem fått fatt i en kille som startat bränderna... Sen alla dessa terror attacker, känns ju extra när man bor så nära London som konstant är drabbat av detta. Dem pratade på radion om att det varit betydligt fler attacker planerade här men att dem hunnits stoppas, alltid något men känns ju sjukt att  folk vill döda varandra till höger och vänster.

Förresten, Alex födelsedag igår vart väldigt lyckad, han älskade sin presenter! Av oss fick han en kamera med väska och minneskort. Han fick även två teckningsböcker, kolpennor och ett ritblock och en vanlig bok som hette Birthday boy, kunde inte låta bli. Sen fick han ett skydd till sin platta av Jamie, tre markeringspennor av Mollie, trådlösa hörlurar av mormor och morfar Lasse, sharpie pennor av Thomi och pengar av morfar. Man kan säga att han var mer än nöjd :) Vi gjorde pannkakstårta och Thomi och Artemis kom och firade med oss. Övriga av Alex vänner kommer alltså imorgon. Han bjöd nio, fem har jag hört från som kommer, två har fått lämna återbud och två har jag inte hört något från, så vi får se...

Men nej hörrni, nu har jag suttit här med datorn i knät länge och inte fått ihop mer än så här, så vi hörs! Men här kommer lite bilder.


promenad förra helgen med aporna och Lucy









Groupie

best friends


Födelsedagen!










kärleksmums till imorgon

Inga kommentarer: