måndag, oktober 02, 2017

Bokat och klart

När livet känns mörkt så kan det vara trevligt när ljusstrålar skiner igenom. Vi har länge tänkt att vi ska ta oss till Portugal på höstlovet men har väl inte riktigt fått ihop det. Men så lyckades jag lösa hundvakt, även fast det är en bra bit bort härifrån då vår vanliga hundvakt har flyttat, men dem tog henne gärna ändå, bara att vi måste köra dit henne. Nåja, vi kollade på flyg men det var dyrt, sen skulle parkeringsavgift tillkomma uppepå det och så hyrbil i Portugal, ja något var det som tog emot att faktiskt boka. Men så kom vi på att vi kan köra ner, ta färjan härifrån till norra Spanien och sen köra igenom Portugal. Krångligt och antagligen dyrare tänker ni, men nja, priset blir nog ungefär detsamma och på detta sättet får vi två korta kryssningar och får se mer av norra Portugal som vi bara gasade igenom sist. Vi alla är mer tända på idén att åka nu. Dock blir det med vanliga bilen och inte husbilen, så blir hotell längs med vägen, men hade det ju blivit om vi flugit också. Men ja, vi ser fram emot det jättemycket nu! Ja till och med barnen :) och det bästa är att det bara är två veckor och sex dagar tills vi är på väg. Samma helg ska vi hinna ha kalas för Alex också, busy busy... Vilket påminner mig att jag borde beställa hans födelsedagspresent också...

Nåja, good things is also coming my way!

I lördags passade vi Artemis och Alex kompis Isaac var över, det är så enkelt nu när kompisarna bor så nära :) Det kändes som den längsta Lördagen i historien, haha.
Igår efter svenska skolan så åkte vi till Brooklands museum, något Alex har tjatat om i ett år. Dem har gamla bilar och flygplan, där står även världens snabbaste kommersiella flygplan, ett Concord. Det var ett spännande och givande museum, även fast jag, Mollie och Jamie kanske inte tyckte bilarna var roligast i världen :)


Mollie och Artemis

På brooklands museum

racer Jamie

testbana, brooklands var UKs första racing bana

det byggdes flygplansdelar på brooklands också

vi tittade inne i en concord

Alex

family photo

finaste

Inga kommentarer: