lördag, januari 22, 2011

The big day

Japp idag har vi kollat på dem 3 bostadsrätter som finns på marknaden i Stenungsund som var av intresse för oss. Och 2 av dem är uteslutna, den ena pga att den är lite dyr o att den har för lite stuvutrymmen. Den andra var väldigt konstigt planerad och vi skulle få kompromissa för mycket redan från början.
Den tredje som är den som vi vill ha som det ser ut nu är densamma som vi velat ha innan, alltså den på Kristinedal. Den som har fuktproblem. Men det har vi fått reda på att ett försäkringsbolag kommer att fixa innan man får bostaden, dvs byta ut badrum och göra om rummet intill som blivit skadat. Ja riva ut allt o få bort fukten! Så man kommer få ett nytt badrum och ett rum fixat utan att själva behöva betala, o man lär ju kunna få välja färger osv!
SÅ ja, jag känner som innan, bra planerad, perfekt storlek, bra läge, bra månadsavgift och framförallt så känns den "hemma". Så nu håller vi tummarna att ingen annan av dem som kollat är intresserad så man kan få den för en någorlunda penning också!

Barnen har undertiden fått vara med mormor o morfar Lasse, dem hade köpt lördagsgodis och tiggt till sig målarböcker :) Så det hade gått bra.
Vi handlade lite på hemvägen och fixade taco, jättegott! Fast ingen av barnen åt något vidare, men dem hade ätit lunch bra så det får väl gå. Bägge är väldigt förkylda och Alex är extremt gnällig just nu... Riktigt jobbig faktiskt...

Ja och imorse på vägen till sundet så svängde vi in på torp o köpte en ny dammsugare + att det blev datorspel och mus till Jamie i födelsedagspresent. Han fick välja spel själv så blir ingen överraskning men glad blev han :)
Imorgon blir det till o testa den nya dammsugaren, kan iaf itne bli sämre än den gamla var :D

Inga kommentarer: