tisdag, juni 22, 2010

Trött Tisdag

Men shit, jag har jobb som behöver göras, ett kök som behöver städas, tvätt som behöver vikas, damm som behöver torkas, ett badrum som behöver städas och säkert massa annat men jag orkar inte med något... Jättetrött hela tiden. Kanske är en sömnbaksmälla från helgen då jag 3 nätter i rad fick lite lite med sömn men det är ändå irriterande.

Jag brukar få energi av att greja, det vet jag, men ändå sitter jag här. Har försökt med den här bloggen i flera timmar men bara kommit hit.

Kan berätta att vi trots allt var med i budgivningen om grannhuset för vi fick en annan idé men den andra intressenten var mer angelägen än vi, buden gick över våran gräns och det känns på något sätt bra. Ett projekt mindre o oroa sig för. Min dröm finns kvar och tills dess att vi kan förverkliga den hoppas jag kunna spara lite kapital också så att investeringarna inte blir för smärtsamma. Jag vill dessutom plugga lite så man har lite kunskap inom området. Nu har jag basic i matkunskaper, nu önskar jag mer kunskaper inom hotellbranschen.

Idag så har vi iaf pratat med Jan och med banken dårå. Men slutade ju med wasted time eftersom det inte blev nåt med nåt. Men vart ju inte for the lack of not trying iaf.

Och så var jag på sjukgymnastik imorse, insåg hur stel jag var... hua!
Har även tvättat 2 maskiner tvätt och påbörjat lite jobb. Inget annat spännande har hänt idag. Pelle har åkt iväg till sthlm igen på jobb så barnen och jag är ensamma ett par dar.

Min mamma fyller år idag så ett stort Grattis till henne! Blir besök där på lördag för o fira! Och så fyller Tuva på söndag så då blir det mer kalas!

Nu ska jag dö framför tvn en stund innan läggdax!

1 kommentar:

Freddie sa...

Duktiga du! Kram