onsdag, juni 30, 2010

Onsdag, 3e dagen

I två dagar nu har jag gått på något som heter sjukhusdieten, det går ut på att man äter grönsakssoppa och sen är det olika saker man får äta under vissa dar, som idag får jag även äta grönsaker och frukt, på fredag ska jag äta massa kött o tomater osv. Jag har inte velat skriva för mycket om det då det blev lite hallå när jag gick på pulverdieten. Detta är ett mycket sundare alternativ och det ger betydligt bättre resultat. På en vecka med pulverdieten tappade jag 2kg, redan nu efter 2 dar med denna diet ligger jag på -1.5kg! En vecka ska jag göra detta till att börja med, är jag inte helt less då så kanske jag ger det ett par dar till sen, om jag inte gått ner mer än 7,7kg för då får man inte fortsätta med en gång. Vid intresse så kan man läsa mer här, det är där jag har läst om det. Detta är inget farligt, man får det man behöver och jag mår precis som vanligt förutom att jag börjar lite smått tröttna på soppa :P Men soppan är rätt god så det går bra! så här långt rekommenderar jag det till er som vill ner snabbt i vikt!

I måndags när vi hade hämtat killarna så åkte vi in till stan, jag hade nämligen lovat Jamie ett besök till leksaksaffären om han kunde låta bli sin tumme natten till måndag och hela dagen på måndagen och det klarade han. Han är faktiskt inne på sitt 3e dygn nu utan tumme! Vi har satt plåster på tummen som en påminnelse och han får klistermärke med chans på paket som funkade toppen med potträningen! Superduktig kille är han!
När vi var på stan stötte vi ihop med Vicky o Maxim så slutade med att det blev mat till grabbarna 4, jag nöjde mig med frukt, och sedan gick vi till parken o lekte :) Var väldigt roligt att springa på dem tyckte vi alla!

Igår bestämde jag mig för o hämta grabbarna lite tidigare, jag var ändå trött och hade ont i huvudet pga av det varma vädret så fick inget jobb gjort ändå.
Hade tänkt ta fram poolen men först ville inte Jamie och sen började det mulna på och jag orkade helt enkelt inte. Slutade med att Pelle o jag en timme innan barnens läggdax såg på tv inne och dem var ute o lekte. Skönt att man kan göra så utan att dem protesterar, givetvis hade vi dem under uppsikt genom fönster och dörren hela tiden.
Var ändå en härligt dag igår. Jag cyklade med Nalle, 5km blev det, upp till fjälla och runt där lite. Var ju satans varmt så tog det lite lugnt för Nalles skull men han pinnade på så duktigt! Ja Nalle sprang ju bredvid då, om inte det framgick ;) haha

Idag har jag fått tvättat o handlat, jobbat lite o ska nu jobba på lite till innan barnen ska hem igen. Får bli o jobba ikväll igen...

Inga kommentarer: