söndag, mars 21, 2010

Rokad!

Idag åkte vi in till Lysekil och gick en sväng på stan med Carl, Vicky och Maxim. Lekparken och stadsparken var som en sjö men ungarna fick leka en stund iaf. Var trevligt att umgås med dem och komma ut i vårvädret!
Det senaste dygnet har det smält sjukt mycket snö, jättehärligt! Som Pelle sa "asfalten har aldrig varit så vacker innan" :) Så nu har vi mer barmark än snö här på våran kust och det känns underbart! Nu får det gärna säga pang och bli vår!
Sen var det bandy på tv så jag tog bilen och åkte till Brastad och promenerade med Emma ist för att sitta här hemma o plågas ;) Var väldigt trevligt och vi disskuterade 2 av dem sakerna som bekymmrat mig på sistonde och hon lyckades ge mig nya perspektiv och idéer på bägge.
Så imorgon börjar mitt nya liv med träning, mat och förhoppningsvis viktnedgång!
Och sen så föreslog Emma att vi skulle ge Alex och jamie varsitt rum så att Alex kan få ligga och gnälla inne hos sig utan att störa någon så att han kanske slutligen kan sluta vakna på nätterna. Så när jag o Pelle pratade om det vid matbordet så tyckte Jamie det lät jättebra så vi har burit ner hans säng till Lekrummet som numera är Jamies rum :) Så nu ligger Jamie och sover där och Alex däruppe. Fungerar detta så kommer det bli en permanent lösning!

Så det känns som att det har varit en bra dag!
Jag hoppas jag kan hålla min motivation uppe när det kommer till träning och mat. Men jag ska verkligen göra mitt bästa för det är fruktansvärt för självförtroendet att gå upp så mycket i vikt som jag har gjort sen det nya året började.
Jag ska koppla in wii och börja föra träningsdagbok igen, köra lite yoga och så tänkte jag prova på att köra crosstrainern utan att använda dem rörliga armarna. Då får inte hela kroppen träningen men å andra sidan borde inte bröstbenet bli belastat. Viktigast är ju att komma igång ivf!

I övrigt har jag inte så mycket mer o skriva, men jag är glad om dessa 2 saker kan fungera för mig. Behöver lite medgångar nu!

1 kommentar:

Pernilla sa...

de va ju en bra lösning ;)