onsdag, mars 03, 2010

Mys!

Har haft en supermysig dag idag! Men nu är jag dötrött, känner mig inte riktigt kry...
Men innan idag har jag hunnit med endel. Pelle låg i migrän hela natten så jag gick upp med Jamie när han vaknade, sov ända till kl sju så jag hade tur :) Alex han vaknade vid kvart över åtta, det är inte vanligt! Medan Pelle skjutsade barnen till AL så gjorde jag mig klar och när Pelle kom tillbaka åkte vi till Lysekil och handlade mat. Skönt att få det gjort men hur vi än tänker oss för när vi veckohandlar så springer pengarna iväg... fattar inte hur vi ska sänka våra matkostnader?! Nåja vi kunde ju dra ner på utematen förstås, men hysch!
Hemma igen blev det lite lunch och sedan fick jag besök av Jannike. men som vanligt när det kommer folk, speciellt Jannike så fastnar Pelle och är med hela tiden :P Så vi 3 fikade och snackade skit tills det var dax att hämta barn på dagis. Jag och Pelle bestämde oss för o åka till Lysekil o promenera i solen efter att ha hämtat barnen. Supermysigt! Vi fikade även inne i stan vilket var trevligt, ungarna vart ju rätt höga på bullar o dricka dock :D Sen gick vi på jakt på en plansch till Jamie men det säljer dem tydligen inte i Lysekil?! Vi tittade även på göfab igår men näää. Så får bli nästa gång vi åker till Torp. Igår efter göfab var Jamie väldigt besviken men så gick vi upp och han fick se bården, då gjorde det inte så mycket att vi inte hittat en plansch då han hade djur över hela väggen :D sötunge!
Efter Lysekil idag så lagade mina grabbar middag medan jag tog det lugnt, att röra mig tar all energi har jag märkt... Hoppas det inte ska förbli så jämt... men antar jag kommer igång mer o mer sen.
Efter middagen så lekte vi med grabbarna tills dem blev trötta, då var det dax o varva ner. När ungarna la sig så bäddade jag ner mig i våran säng och där har jag suttit sen dess. Helt slut och huvudvärk på det :/

Imorgon får jag besök av Becka, ska bli väldigt trevligt :)
Mycket mer orkar jag inte skriva nu, helt stopp i skallen!

1 kommentar:

Pernilla sa...

härligt väder vi har nu ;)