torsdag, juli 18, 2019

Semester osv

En månad senare så är jag tillbaka, jag skyller på att sommaren har tagit över, semester osv. Vi har varit en sväng till England, nåja 10 dagar faktiskt vilket var väldigt intensivt men trevligt. Barnen fick betat av alla sina vänner och vi med. Jag tror att 5 dagar hade varit mer än nog men nu hann vi iaf med i stort sett alla. Det var nyttigt för oss alla att se att våra vänner finns kvar och jag tycker faktiskt att mina barn mår bättre efter detta besök.
Vi har även hunnit med en knapp vecka på västkusten, med röj hemma hos pappa och ett besök till Hamburgö med pappa. Sen var mamma och jag på lunch hos vänner vi umgicks mycket med när jag var liten, det var väldigt roligt att träffa dem igen! Vi hann även med ett besök på Ullared och jag och Pelle var på Anna och Magnus bröllop i Lördags. Fullt ös medvetslös de 2,5 vecka vi var hemifrån. Så just nu njuter vi av att vara hemma, även fast det för mig och Pelle innebär arbete med bokföring och pyssel här hemma med trädgård och tvätt... Barnen är dock glada då de kan träffa vänner och spela sina tv-spel.

I nästa vecka åker vi dock igen. Mot sthlm och sedan mot Venedig och kryssning för mig och Pelle medan barnen åker med far-föräldrarna på läger i norra Sverige. Och efter det blir det mer häng i Sthlm med svärisarna.








Inga kommentarer: