torsdag, september 07, 2017

Vardagen kickar in

Hej på er

Mer bilder från semestern kommer men jag vill ju inte tråka ut er ;) Blir inga bilder från nutiden just idag dock, dels för att jag knappt tagit några men också för att det inte funkade idag när jag försökte lägga in de få jag tagit.

Hur som, livet rullar på, Pelle är i Polen denna veckan, eller han väntas hem idag men har varit borta sen i måndags. Därför jobbar jag inte denna veckan, sjukt tråkigt har jag haft när barnen varit i skolan så även om jag slutar på detta jobb så behöver jag hitta något att göra. Idag har jag sorterat papper, rensat på tråkiga ställen, tvättat, skurat toaletten med bleach och såklart fick jag det på mina byxor så nu är de helt missfärgade... Jag har även dammsugit och dammat, tråkiga saker som ingen kommer lägga märke till och därför tro att jag latat mig hela dan. Fast frågar man mina barn så är mitt största intresse att just städa så även om de visste så tror dem att jag har haft en kul dag, haha. Sorgligt att de har den bilden av mig, men inte så konstigt, med fem stycken som skräpar ner och jag själv så är det mycket att städa hela tiden. Jag försöker ge dem uppgifter, Jamie tex är ansvarig för disken, alla ska ställa in sina saker i den såklart men han tömmer den och sätter på den om det behövs, plus lägger in övrig disk. Han är inte överlycklig men det funkar. Jag tror att Alex ska få ansvaret för soporna, ta ut till tunnan när det är fullt, sätta i ny påse osv, plus köra ut tunnorna till trottoaren när det är tömning. Det är viktigt att barnen får lära sig att hjälpa till. Ja jag gissar att intressklubben antecknar, som vanligt haha.

Igår var jag på stan, uträttade några ärenden, gjorde ett syntest och beställde nya glasögon. Jo jag har känt att synen blivit sämre så jag bokade en tid och visst var det så, så nästa vecka ska jag hämta  mina nya glasögon! Jag hann även med en fika med Thomi, hennes Artemis gjorde sin första dag på nursery skola så hon njöt av friheten :)

I övrigt har väl inget stort hänt, vi njuter av att bo där vi bor, med kompisar runt hörnet och trevliga grannar. Skolan är igång och barnen är nöjda med sina nya lärare. Alex som var orolig innan känner sig trygg nu tack och lov! Nu ska jag strax åka och hämta dem och betala för alla klubbar, det är inte billigt med tre barn som ska gå två klubbar var i veckan, jag lovar...
Till helgen kommer våra före detta grannar och grillar, ska bli jättetrevligt!

bjussar på denna, som jag faktiskt kunde ladda upp

Inga kommentarer: