söndag, april 30, 2017

upp och ner

Hej på er, jag får inte riktigt ihop det här med att skriva en berättelse om vår resa söder över, det är för mycket, jag är för trött och livet liksom tar över... Men jag kan berätta lite vad som händer här just nu.

På onsdag ska jag träffa min hjärtläkare och jag ska också göra en läskig undersökning för att kolla nåt mer på hjärtat. Men efter onsdag så vet jag mer hur det blir med operation, lite mer när och hur och så. Men att det blir operation verkar det redan vara fastställt tyvärr. Går runt med en ständig klump i magen över det, försöker att inte fundera över det men klumpen består.

Klumpen i magen har också blivit större sedan vi fick reda på att dem vi hyr huset av ska flytta hem igen i sommar och behöver sitt hus... Jippi... Så vi är på husjakt, vi har hittills kollat på fyra hus, varav två var för små, ett lite dyrt och låg lite långt bort och det fjärde, ja det fjärde är egentligen bra men skulle behöva en ansiktslyftning så vi är lite tveksamma. Dessutom är det inflyttning på det i maj och vi behöver inget hus förrän i juli så blir då dubbla hyror och lite stressat. Det som skulle vara bra med att flytta nu snart snarare än i juli är att det då skulle vara avklarat när det väl är dags för operation, om den mot förmodan skulle ske relativt snart efter att jag träffat doktorn.

Till trevligare saker, vi var igår på London Science museum och såg en massa intressant, mest blev det information om rymden och flygplan som lockade. Vi hann även med ett besök i Hyde park medan vi ändå var i London. Det är mysigt med turer in till London men blir snabbt dyrt med tåg, mat och annat...


Inga kommentarer: