måndag, augusti 15, 2016

Mer från oss på Ingarö

Sen sist vi hörde så har vi haft besök, massor av besök. På fredagen avlöste besöken varandra och ändå han vi bygga en gunga åt barnen. Men barnens gamlamorfar och gamlamoster var här på lunch och sedan kom även Pauliina och Casper för lite lek. När dagens besök åkte hemåt så kom kvällsgästerna, våra fina vänner Maja och Johannes som vi träffar för sällan då vi alltid lyckas gå om varandra. Men denna gång hann vi med en kväll ihop iaf! 

Sedan i Lördags så kom fina familjen Renner som är som vår adopterade familj och barnen är mer som kusiner än bara vänner. Det är fint med sådana vänner för allt är enkelt. Vi åt lunch i hop och sedan tog männen med sig sina yngsta söner ut med segelbåten. Vi andra var kvar här tills vi fick bogsera hem segelbåten då vinden dog och sedan tog vi en tur tiöl torp ingfjärd och köpte glass. 

Igår söndag så kom Stripps (döpt till Johannes) och hälsade på. Pelle, Jamie och jag hämtade honom vid Värmdö marknad när vi handlade. Sedan tog Pelle med honom, Jamie och Mollie ut på  segelbåten medan farmor och farfar gav sig ut och paddlade kajak med Alex så jag fick egentid med podd och tvätt! 

Idag har vi ätit lunch med Hong och sedan gjort gamla stan i Sthlm. Svärföräldrarna kom också och vi fikade lite innan det blev lite shopping. Mollie fick ny jacka, vi köpte termos och täljknivar till killarna. Det blev även ett gäng nya böcker då killarna börjat läsa på svenska!
Sedan gick vi hem till Manne och Lovisa och åt pizza till middag, ett bra avslut på dagen!Inga kommentarer: