tisdag, juli 07, 2015

Hej på er!

Jag och barnen anlände på Västkusten hos min pappa i Söndagskväll, igår måndag tog vi en soft dag och njöt av pappas trädgård och så gjorde vi ett snabbesök hos mamma och Lasse på Skåpesund.
Idag har vi varit hem till min mormor och hälsat på, kanske inte det roligaste mina barn vet även fast dem älskar henne. Barnkanalen räddade dagen medan jag handlade, lagade lunch, grejade med disk och tvätt. Jag märken att min fina mormor på 96år börjar bli gammal även i huvudet, det är lite sorgligt men inte så konstigt, hon är tuff som klarat sig så här länge!
Imorgon väntas ett besök på torp köpcentrum då det ska åska och regna hela dagen, jag måste köpa en klänning till Manne och Lovisas bröllop och lite annat smått och gott. Får med oss mamma och Lasse så det blir nog jättetrevligt, dock lär vi inte vara ensamma...
På torsdag så ska vi flytta ut till Skåpesund och på kvällen kommer min bror med familj och äter middag! På fredag är inga stora planer gjorda men jag gissar på att vi hänger med mamma och Lasse och blir det fint väder kanske vi kan få oss en tur i båten :) På lördag är det dax för tjejdag för mig, jag ska hänga med mitt gamla tjejgäng som alla fyller 30 år i år vilket vi firar med en förmiddag på salong, sedan femkamp på Liseberg och god mat och senare övernattning ihop, det ska bli så himla roligt!!

Och för er som undrar så går det bra för Pelle i England, han har jobbat två dar nu och allt verkar fint. Han kollar på hus för fullt och vi hoppas ha ett hus innan veckan är slut!
Här kommer bilder från idag.

Barnen ser på tv

Fika!

Kram hejdå fina mormor/gamlamormor!

Inga kommentarer: