tisdag, januari 08, 2008

Hej hallå min vänner!

En vecka cirkus har gått sen sist jag tittade in här, det har egentligen inte hänt så jätte mycket. Jag har hunnit med en förskylning, vi har kommit fram till att det kommer bli en ny bil så fort pengarna rullar in och Ludde har varit här några dar.

Gizmo som vi har haft hemma nån vecka nu pga skadad klo mår bättre nu, första dagarna han var hemma hoppade han på 3 ben med stort bandage runt tassen. Nu går han utan bandage och klon har börjat växa ut igen. Har bara krävt oss ett besök hos veterinären. Hurevida vi ska betala alla veterinärs besök har inte bestämt än dock, men uscha isf, 1700 fattigare :S (dem har alltså tagit bort klon på Giz eftersom han skadade den i skogen)

Well jag har hunnit spela endel wow, nästan lvl 67 med Nôel och 66 med Noelle :) För er som bryr sig ;) 70 är max lvl så jag börjar närma mig, fastän dem flesta av mina vänner typ redan har 2 lvl 70s, men så har dem inte barn heller.

Vi har hunnit med en dag med snö, premiärtur i Pulkan Jamie fick utav sin morfar i julklapp. Han älskade det :D Satt o skrattade när man sprang med pulkan eller ner för backar, gillar fart precis som sin mamma. Synd bara snön töade bort igen. Men det kommer förhoppningsvis mer.

Inga kommentarer: